Večer plný romantických dotyků, hlazení a polibků prožil herecký pár před dvěma týdny v jednom pražském baru na Starém Městě. Podle fotografií od čtenáře se skutečně nejednalo o pracovní schůzku. Proč taky, Langmajer se s Eliškou herecky zatím nikde nesešli. Znají se zřejmě přes Jiřího bratra Lukáše, který hrál s Eliškou ve filmu Muži v naději. „To nebylo kamarádské posezení. Na obou bylo vidět, že se znají dobře, a docela to mezi nimi jiskří,“ uvedl zdroj Blesku, který pořídil fotografie páru.

Oba mlčí

Blesk kontaktoval oba aktéry schůzky. „Já vím, kvůli čemu mi voláte. Ale rozhodně se k tomu vyjadřovat nebudu,“ řekla Eliška Křenková rezolutně a zavěsila. Langmajer pro jistotu nezvedal telefon a nereagoval ani na textové zprávy. Každopádně společnost si Langmajer vybral krásnou. Své půvaby herečka bez ostychu ukázala i v seriálu Borgia, který se u nás natáčel v koprodukci.

Věkový rozdíl mezi oběma je dost velký. Eliška by si tak zřejmě rozuměla i se starší Langmajerovou dcerou Julií (16).

Co na to Adéla?

Divit se půlnoční schůzce nebude jen manželka Kamila a dvě dcery, ale určitě i současná hercova přítelkyně Adéla Gondíková (39), kterou její partner těžko přesvědčí, že šlo jen o nevinné povídání u vína. Jednou mu už však románek s herečkou Mášou Málkovou (29) odpustila, tak proč by ne i teď. Sama Gondíková se k celé záležitosti nechce vyjadřovat a na dotazy neodpovídá.

Fotogalerie
11 fotografií