Zpěvačka Míša Nosková sice dost zhubla a své štíhlé tělo chce co nejvíc ukazovat, ale její vkus jí v tom brání. Sobotní ples si totiž zřejmě spletla se svatbou. V bílých šatech skutečně působila jako nevěsta. Tento omyl nezachránila ani odhalenými zády. Černé lodičky jí k dokonalosti také nepomohly. Nehledě na to, že typově podobnou róbu na sobě měla také Andrea Verešová.

Moderátorka Emma Smetana vplula mezi českou smetánku krapet nevkusně. Střih šatů, které odhalují celá záda a v určitých momentech odkryly i část jejího poprsí, mohly být záměrem jak ostatní zaujmout, ale Smetana si na sebe přitáhla pozornost něčím jiným. Místo střevíčků si nazula kozačky na platformě, což její outfit totálně rozbilo.

Letos to nevychytala ani modelka a moderátorka Nikol Moravcová. K fialovým šatům zvláštního střihu si vzala barevné doplňky značky H&M, což působilo poněkud lacině. Na kráse jí nepřidaly ani uměle přidělané vlasy. Nebyl to však jediný trapas, který modelka na Plese zakusila. Zapomněla si totiž pozvánku a musela čekat několik minut před vchodem, než se vše vysvětlilo a mohla dovnitř.

Kdo v sále rozhodně šokoval, byla slovenská modelka Julie Liptáková. V lesklých šatech se zvířecím vzorem na sukni moc parády nepředvedla. Spíše naopak. Rozparek vysoký až k bokům, který odhaloval ne jednu, ale rovnou obě nohy, se na událost jako je Ples v Opeře absolutně nehodil. Dalo by se říct, že byl až příliš provokativní.

Během večera se našly ale i dámy, které byly skutečně za královny plesu. Na svém vzhledu si skutečně nechaly záležet a vypatilo se jim to. Patronka Nadace Terezy Maxové, Tereza Maxová okouzlila nejen nádhernými, skvěle padnoucími šaty, ale i dokonalým vzhledem. Jako vždy se ji nedalo nic vytknout. Přítomné hosty oslnila i Miss Earth 2012 Tereza Fajksová nebo topmodelka Pavlína Němcová, které se řídí heslem, v jednoduchosti je krása.

Fotogalerie
29 fotografií