Nastassja se rozpovídala o svém otci hned poté, co její sestra Pola (60) přiznala, že ji otec Klaus Kinski od 5 let sexuálně zneužíval. Přestal, až když jí bylo 16 let, kdy od něj utekla. „Nejhorší na tom je, že mi jednou řekl, že je to naprosto přirozené, neboť otcové po celém světě tohle s dcerami dělají,“ svěřila se Pola, která otřesné zážitky popisuje ve své autobiografické knize.

Klaus Kinski se snažil sexuálně zneužít i svou druhou dceru Nastassju, avšak k samotnému znásilnění naštěstí nikdy nedošlo. „Vždy se mě příliš dotýkal, tiskl mě k sobě tak, že jsem myslela, že se nebudu moci vyprostit. Tehdy mi bylo čtyři nebo pět let. Instinktivně jsem cítila, že nejde o objetí milujícího otce, ale že to je něco víc. Ale podařilo se mi z jeho sevření dostat. Pak jsem se třásla, dokud tam byl,“ prozradila herečka.

Pedofilní herec, který má na svědomí také znásilnění třináctileté dívky, která ho žádala o jeho autogram, terorizoval svoji rodinu hlavně psychicky. „Byl nevypočitatelný, vždy naši rodinu terorizoval. Nikdy jsme nevěděli, kdy znovu vybuchne vzteky. Někdy z nejasných důvodů házel proti zdi, co mu přišlo pod ruku, a křičel tak hlasitě, že jsem byla vždy vyděšená,“ vzpomínala Nastassja na hrůzné okamžiky se svým otcem.

Herečka se také netají tím, že kdyby byl Kinski ještě naživu, udělala by cokoliv, aby takového tyrana dostala za mříže. „Když zemřel, někteří lidé mi říkali, že je jim to líto. Mně to líto nebylo,“ dodala Kinski. Ta pocházela z Kinskiho druhého manželství a svého otce vídala od svých 10 let jen zřídka.

Fotogalerie
3 fotografie