Marně kolem sebe hledáme ďábelsky černou kočku s ohnivýma očima a moudrou sovu na bidýlku. „To jsou jen rekvizity tak na divadlo,“ směje se paní Dagmar. „Mně stačí jen mariášové karty,“ dodává a vytahuje pořádně osahané čertovy obrázky. Z tohohle paklíku už věští 10 let, což se na nich pěkně podepsalo.

Karty si musí zamíchat sama Ornella. „Tím se dostává do balíčku její energie, karty čtou její osobnost,“ vysvětluje naše nejzkušenější kartářka. Levá Ornellina ruka rozdělí balíček na tři hromádky a může se začít s výkladem.

„Jste citlivá osoba, která vše hodně prožívá, společenská, jemná a bystrá,“ říká Ornelle Srdcová dáma, jak se Dagmar Kludské přezdívá. „Podle orientálních znamení jste zrozená v roce Kohouta a ti bývají také příliš upovídaní, upřímní a umí se i pořádně rozzlobit. V každém případě do konce tohoto roku Draka, to znamená do 14. února 2013, nic nového nezačínejte, nechte vše v klidu plynout. Všechny změny, a to platí nejen pro vás ale pro lidstvo všeobecně, by se měly nechat až na dobu od 15. února, kdy zahájí svou vládu znamení Hada."

Kdo je srdcový král?

Ornella sice pozorně poslouchá, ale je vidět, že by ji rozhodně zajímalo něco jiného, než je zrovna vláda znamení Hada. Srdcová dáma to okamžitě vycítí: Následující tři roky budou vás naprosto skvělé. Žádné žaludy, žádná negace,  naopak, na obzoru je velká láska – to je ten srdcový král.“

Svatba bude

Otázka zní – kdo to je? „Jméno samozřejmě karty neřeknou. Může to být ten, koho v srdci nosíte právě teď, ale je pravděpodobnější, že to bude někdo jiný. V každém případě se ve vašem životě objeví nový muž, starší, zřejmě rozvedený, ale má děti. Je dobře zajištěný a vidím tu i svatbu.“

A holčička navrch

Svatba Ornellu potěšila, i když by ráda věděla, kdo vlastně bude tím srdcovým králem. Dagmar Kludská ovšem v předpovědích pokračuje: „Teď se vám narodí chlapeček, porod proběhne v pořádku a bez komplikací. Klučina bude zdravý, hodný, bude mít umělecké sklony. Bude celý po vás, tak z 80 až 90 procent. Více trápení budete mít s holčičkou. Ta se vám narodí tak do dvou let po klukovi a bude jako šídlo, marnivá a svéhlavá, ale moc hezká.“

Ornella věštění z karet věří, a tak není divu, že je lehce zaskočená. Svatba a teď ještě holčička… Kdo bude jejím tatínkem? A karty jsou opět skoupé – může to být ten současný, ale i někdo úplně nový.

Soudy jsou jisté

I když jsou karty Ornelle velmi nakloněny (co by za věštbu svatby s bohatým mužem dala většina mladých žen!), přece jen se objeví stín. S narozením chlapečka se vyskytnou nějaké problémy na úřadech, vyloučeny nejsou ani soudy. Ty karty věští stoprocentně. Když se Ornella v předsíni loučí se Srdcovou dámou, s jistotou říká: „Určitě se nevidíme naposledy!“ A Dagmar Kludská se jen usmívá – to ona přece ví. Karty totiž nelžou!

Marcela Košanová
Autor: David Malík
Co Ornelle věští čarodějka Košanová

Ornellu, krásnou ženu jménem probouzejícím představu úspěchu a slávy, čeká v roce 2013 mnoho změn. Touží po změně životního stylu, ale představy jsou poněkud jiné, než bude skutečnost, dítě není vstupenkou do ráje.

Ornella je velmi silná žena, a tak snad ustojí pomalé řešení vztahových problémů, které mohou být vleklejší než jeden rok. Ale syn bude mít úžasný talent a bude otevírat srdce všech.

Pro Ornellu nebude rok 2013 nikterak jednoduchý, v druhé polovině roku bude nekonečně unavená a zájem o ni dočasně opadne, ale mateřství jí velmi prospěje. Stane se opravdovou ženou a bude jí to velmi slušet.

Numeroložka Eliška Landovská
Autor: Martin Hurda
Jak to vidí numeroložka Eliška Landovská

Životní neboli osudové číslo 5 přináší svému nositeli touhu po dobrodružství. Vzhledem k tomu, že je Vodnář, je pro ni typický netradiční přístup k životu. Ze všeho nejvíce nesnáší nudu, stále se kolem ní musí něco dít.

Flirtování je pro ni stejnou nutností jako pro ostatní vzduch k dýchání.

Miluje společnost a společnost většinou miluje ji. Chce ostatní kolem sebe šokovat nekonvenčním přístupem ke společenským normám.

Cílevědomost a snaha vyniknout patří k důležitým povahovým rysům, které, jsou-li doplněny dávkou štěstí, přinášejí úspěch.

Ornella dostala do vínku pozorovací talent, obohacený o slušnou dávku intuice. Fantazie a představivost spolu s přebujelým idealismem hrají hlavní roli při výběru potenciálních přátel nebo milenců. Někdy tyto dva pojmy směšuje, čímž dochází k menším či větším zmatkům ve vztazích. Často se stává, že partner je pasován do role přítele, ačkoli se vědomě či nevědomě předpokládá, že bude také milencem.

Letošní rok prověří nejen její vůli a odvahu, ale také zodpovědnost a schopnost o krok ustoupit, pokud si to okolnosti vyžádají, což je více než pravděpodobné.

Fotogalerie
4 fotografie