Nejvíce si ale bude libovat Agátin partner Jakub Prachař (29). „Fotky uvidí až na křtu kalendáře, snad se mu budou líbit,“ řekla Blesku Agáta, kterou na včerejší slavnostní křest doprovodil Prachař.

Zamilovaná dvojice se na společenské akci ukázala ruku v ruce vůbec poprvé. „Už spolu nechodíme týden, tak je logické, že mě přijde podpořit,“ vysvětlila Hanychová.

Jakub přišel až před 11 hodinou, protože měl představení v Rubínu. Agáta pro něj dokonce musela posílat svého řidiče. Prachaře překvapil velký počet přítomných novinářů, kteří na jeho první veřejné vystoupení s novou přítelkyní na společenské akci čekali.

Odvážná modelka

Modelka a maminka ročního Kryšpína propůjčila svou tvář a tělo firmě, vyrábějící sdělovací a zabezpečovací techniku pro českou železnici, už potřetí. Rok co rok má na sobě Agáta čím dál méně svršků.

„Letos vznikly daleko odhalenější snímky, ale nakonec jsme je zavrhli, protože další rok by už nebylo co ukazovat,“ směje se Agáta, která však více než v kalendáři ukázala na jeho křtu, kam si oblékla velmi odvážně sako, které více ukázalo, než zakrylo.Aby toho nebylo málo, spolu se svou matkou Veronikou dováděla na pódiu a měla hodně práce, neposlušná ňadra uhlídat.

Video
Video se připravuje ...

Agáta tancovala i bez podprsenky Eva Tušková

Fotogalerie
19 fotografií