Hůlka je napojený na přístroje a musí mít naprostý klid. Všichni se modlí, aby to zpěvákův organismus zvládl. „Pevně věřím, že to dobře dopadne, protože i Danova maminka má tuhý kořínek,“ doufá manažer.

Zpráva o zpěvákově kritickém stavu včera zamrzela i producenta Oldřicha Lichtenberga. Ten se totiž do Hůlky v Blesku obul, že vypadá "jako prasopes" a musí nekompromisně zhubnout. Teď jde zpěvákovi o život a kila zřejmě půjdou dolů sama. S nemocnou slinivkou čeká Hůlku přísná dieta. Na alkohol může na hodně dlouho zapomenout. „Je mi to strašně líto, ale opravdu jsem o tom, jak je Danovi zle, nevěděl. Chtěl jsem ho jen kamarádsky popíchnout, aby se sebou něco dělal,“ řekl Blesku Lichtenberg.

Jeho slova ale nadzdvihla ze židle hudebního bosse Františka Janečka, v jehož Bídnících Hůlka účinkuje v hlavní roli. „To je neuvěřitelné, jak si tohle může někdo dovolit. Ponižovat a pomlouvat člověka, navíc svého kamaráda, aniž by si vůbec zjistil, jak na tom je. To se mně naprosto příčí,“ řekl Blesku Janeček a neopomněl dodat: „Pan Lichtenberg navíc porušil i několik morálních kodexů, například že zveřejnil Hůlkovy honoráře. Je mi z toho docela špatně,“ řekl Janeček. Tyto slovní přestřelky jsou ale nyní zcela nepodstatné. Hlavní je, aby Hůlkovo tělo co nejrychleji zareagovalo na léčbu.

Fotogalerie
10 fotografií