"S Jankem mám menší problém. Nemůže překousnout to, že jsem si v Hlasu jako svého patrona vybral Michala Davida a ne Pepu Vojtka. Ale já prostě cítím, že Michal mi v kariéře víc pomůže, ale to není nic proti Pepovi. Naopak toho jako zpěváka velmi vážím," řekl Blesk.cz Petr, který se s Pepou potkává v muzikálu Hamlet. Zatímco on hraje kamaráda Hamleta Horacia, Vojtek jeho protivníka krále. "Ještě že jsem si vybral Davida, kdyby Pepu, tak by mi mohli předhazovat, že mám protekci, když spolu hrajeme," dodává zpěvák.

Petra sice čeká ještě jeden rozstřel, ale ze zákulisí soutěže uniklo, že se Petr do finále dostane. "K tomu se nesmím vyjadřovat. Dívejte se a uvidíte, jestli je to pravda," usmívá se Kutheil, který v Hamletovi už před lety hrál. Tehdy hlavního hrdinu v Divadle Kalich ztvárnil Petr Bende.

Nové nastudování je rockovější, takže si Petr může pořádně zařvat. "Při duetu s Noidem si to fakt užívám. A i když bych si rád někdy zahrál Hamleta, tak na druhou stranu, Horacio jako jediný muzikál přežije," směje se zpěvák.

Fotogalerie
3 fotografie