King se objevil ve zpravodajské televizi TA3 ve fialové košili s bílými kšandami a českého moderátora nešetřil ani na okamžik. Kraus měl dokonce místy problém se správnou formulací vět. King byl naopak uvolněný jako pravý profesionál.

V jednu chvíli se dokonce snažil svého kolegu uklidnit. „Není důvod být nervózní, to vy jste placen, abyste kladl otázky,“ řekl King na úvod. Kraus pak vtipně opáčil, že je za rozhovor s ním dobře zaplacen, tím, že mu složil kompliment. „Můj honorář jste vy!“

Larry King mimo jiné prozradil, jak se každý den štípnutím ujišťuje, že je jeho sláva skutečná. „Kdyby žila moje matka, asi by umřela smíchy, co se ze mě stalo.“ Jediným problémem během rozhovoru byla jazyková bariéra. Kraus tak nemohl v plném rozsahu využít své oblíbené ironie, jak to dělá v Show Jana Krause se svými hosty.

Fotogalerie
9 fotografií

Když Kraus prohlásil, že je na Slovensku příliš krásných žen, a tudíž je to pro Kinga velmi nebezpečná situaci, nerozuměl. Na jeho otázku "Proč?" se mu dostala od Krause jízlivá odpověď. „Neumím se tak rychle ženit jako vy,“ snažil se o vtip jednou rozvedený Kraus v narážce na sedminásobného „ženáče“ Larryho Kinga.

Americký moderátor poté přiznal, že by nevydržel žít jen s jednou osobou, proto se sedmkrát oženil. "V každém věku se vám přece líbí něco jiného,“ konstatoval. Nakonec naznačil, že jeho odchod z médií nebude tak definitivní. Letos totiž jeho show Larry King Live po 25 letech skončila. "Možná se vrátím v jiné formě," naznačil.

Co ještě Larry king řekl?

O Slovensku: "Netušil jsem, že tu máte tolik automobilových závodů."

O největším životním omylu: "Když jsem začal kouřit."

O manželství: "Jsem ženatý sedmkrát. Jste zklamaný?"

O dětech: "Jsou skvělí sportovci. Nejsem si jistý, zda jsou moje. Asi půjdu na test DNA."

O technologii: "Vůbec neesemeskuju. Jsem asi jediný."