"S exmanželem jsem se samozřejmě setkala, ale víc se k tomu nebudu vyjadřovat," odpověděla na dotaz, jaký vztah má se svým exmanželem, který je tři měsíce na svobodě, Asterová. Moderátorka byla za podnikatele Tomáše Linharta provdána sedm let a má s ním dvě děti, dceru Annu a syna Adama.

"Věděla jsem, že to je člověk, který se neživí úplně poctivou prací. Nevěděla jsem přesně, co dělá, protože on držel svoji práci a naše soukromí v naprosté izolaci. Tušila jsem, že to není zase až moc legální, ale nevěděla jsem, jaký to bude mít dopad," tvrdila před lety herečka.

Děti se s tátou pravidelně vídají

Zatímco Jitka svého exmanžela v pankrácké věznici navštívila pouze třikrát, Anna za ním do vězení chodila pravidelně.

"Táta je tři měsíce venku a vídáme se. Rozumí si hlavně s bráškou. Nebydlíme spolu, naši se rozešli. Když tátu zavřeli, bylo mi to líto, ale zároveň jsem byla i naštvaná. Takže mě to tolik nezasáhlo. U nás doma se o tom moc nemluvilo," svěřila se v magazínu Právo Anna Linhartová, která momentálně září v nejnovějším snímku Jana Hřebejka Nevinnost.

Linhart byl v roce 2006 pravomocně odsouzen na šest let za mnohamilionový takzvaný velký poštovní podvod. Do vězení nastoupil o rok později a loni v listopadu byl za dobré chování podmíněně propuštěn.

Fotogalerie
3 fotografie