Kateřina krátce po rozchodu se Jeanem tvrdila, že velkou roli v jejich rozchodu sehrál věkový rozdíl - 16 let, ale vzhledem k tomu, že její nový milenec je o 20 let starší než ona, tak to zřejmě úplně pravda nebyla.

"Jsem zadaná, ale s kým, si ještě nějakou dobu nechám pro sebe," dělá tajnosti s novým klukem Sokolová. Misska sice o Hájkovi nechce mluvit do médií, ale ukazovat se s ním na veřejnosti a vzájemně si prokazovat lásku, problém nemá.

Milenci téměř každý víkend vyrážejí do populárního pražského podniku Kozička, kde se svým vztahem tajnosti nedělají. "Sokolovou se zlatníkem tady vídám velmi často, po několika drincích se po sobě plazí jako liány," tvrdí mladík, který je pravidelným hostem music klubu. A kromě Kateřiny a Roberta si sem cestu často najde i bývalá milenka Leoše Mareše Gábina Dvořáková s Jakubem Malinou.

Nový milenec je bohatý a štědrý!

Sokolová se nikdy netajila tím, že dává přednost chlapům - štědrým boháčům. "Nebudu se bránit, když si mě bude chlap rozmazlovat. Nemyslím nákladnými dárky, ale malými pozornostmi," říká půvabná brunetka. Tak to je Hájek tím pravým mužem jejího života.

"Štědřejší chlapa jsem v životě asi nepotkala," vzpomíná na tříměsíční vztah se zlatníkem Agáta Hanychová, která si z románku odnesla spoustu značkových kabelek, oblečků, šperků a vzpomínek na měsíc strávený v Thajsku.

Katka se po rozchodu se Jeanem nastěhovala do svého pronajatého bytu na Praze 5, ale většinu času prý stejně tráví u Roberta v jeho luxusním podkroví v centru Prahy.

Fotogalerie
6 fotografií