Šípkova nová milenka je zámožná a vlivná žena. Pro Machálkovou je to velmi nebezpečná soupeřka. Není divu, že zpěvačka ze zoufalství uprchla k moři do Chorvatska.

Už asi neměla síly na další boj. V jediné vteřině ztratila zpěvačka všechny drahocenné naděje na vysněnou společnou budoucnost. „Na hodinu vyrazila Bořka z jejich nového bytu na Strahově a ujela k moři,“ potvrdil svědek z Leoniny blízkosti.

Jméno milenky a fotografii najdete v pátečním vydání tištěného Blesku

Podle informací Blesku byla zpráva o Bořkově nevěře pro Machálkovou nečekaná rána. Čekala deset let, než se Šípek rozvede s Bambi a nyní stála před dalším problémem. Zradu nedokázala vydýchat.

Architekt Bořek Šípek (60) sice má se zpěvačkou syna Artura (6), a dokonce Leoně Machálkové navlékl zásnubní prsten, ale po desetiletém vztahu si sbalil saky paky a odstěhoval se.

Místo vysněné svatby zbyly zpěvačce Machálkové (42) jen uplakané oči! Luxusní byt na Strahově za 12 milionů korun osiřel. Leona totiž v prázdném bytě odmítla přespávat. Odjela i s malým synem narychlo do Chorvatska.

Leona Machálková a Bořek Šípek
Autor: archiv Blesku

Leona Machálková léta čekala, než Šípek dotáhne do konce rozvod se svou manželkou, baletkou Bambi Uden. Už to vypadalo, že se Šípkovi do žádného rozvodu ani nechce. A celou tu dobu snila Leona o tom, že ji Bořek požádá o ruku. Jen co se Šípkova rozvodu dočkala a z Bořkových úst na vlastní uši slyšela kouzelnou větu: Miláčku, Artur by měl mít sestřičku, nastal totální krach. Podle lidí z jejich okolí to bylo sice rychlé, ale ne tak úplně překvapivé. „Bořkovi se nelíbilo, že Leona často mluví o svatbě,“ tvrdí jejich známí. Teď si Leona svůj žal léčí u moře, kam doslova utekla. Šípek zase krátce po rozchodu předčasně odletěl do Japonska, kde má zahajovat výstavu. Zřejmě i to byl důvod, proč ve středu ani Leona, ani Bořek nezvedali telefon.

Poslední šťastný den v partnerské dvojici prožila Leona s Bořkem před dvěma týdny. Šípek slavil šedesátku a nikdo z přítomných včetně exprezidenta Václava Havla netušil, že se schyluje k rozchodu. Bořek s Leonou se podle očitých svědků chovali tak, že nic nenasvědčovalo jejich krizi. "Druhý den už bylo všechno jinak. Bořek se stěhoval ze Strahova a Leona sháněla last minute do Chorvatska," prozradil Blesku Bořkův blízký přítel. "Jsou od sebe. Co za tím je, ale vědí jen oni," dodal. Co si slavní rodiče malého Artura provedli? Je v tom jiná žena, nebo jiný muž? Nebo jde o peníze? Blesk po důvodech pátrá.


FOTOGALERIE: Machálková a Šípek 24 hodin před rozchodem!

Blesk získal fotografie z posledních společných šťastných dnů Bořka Šípka (60) a Leony Machálkové (42). Krátce po pořízení veselých snímků, na nichž slaví známý architekt a designér spolu s Václavem Havlem, Dášou a Ninou šedesátiny na Novotného lávce, se Bořek od Leony nečekaně odstěhoval.

Fotogalerie
4 fotografie