Materiálu měla natočeného výrazně víc než potřebovala a scénka, ve které hraje Bílá cikánku přivolávající záchrannou službu pro svého milého, se do koncepce fi lmu nehodila. Nakonec se režisérka se svým týmem rozhodla zařadit část scénky, ve které Bílá hraje, alespoň do závěrečných titulků.

Diváci tak o oblíbenou zpěvačku nepřijdou, ale musí si počkat až do konce filmu. Snímek Líbáš jako bůh bude mít premiéru v českých kinech 12. února. Hlavní role skvěle ztvárnili Oldřich Kaiser, Eva Holubová, Jiří Bartoška a slovenská herečka Kamila Magálová. "Už připravujeme druhý díl. Bude se jmenoval Pícháš jako ďábel. A Barťák si tam vezme Jarku Adamovou," pobavil všechny na tiskové konferenci svou rozpustilou mystifikací Kaiser.

Hlavní dětskou roli skvěle zahrál pětiletý Filip Antonio – syn zpěvačky Dity Hořínkové. Marie Poledňáková kdysi objevila Tomáše Holého a malý Filip měl na castingu stejné pořadové číslo jako kdysi na konkurzu Tomáš Holý – číslo 23. "Je to jeho druhá role. Myslím, že má velké vlohy. Je i hudebně nadaný. A neustále se rád předvádí," řekla Blesku Dita Hořínková, maminka malého Filipa.