Jsou zoufalé, zlomené žalem! Ze smrti svého otce, Jindřicha R. (†63), který zemřel v sobotu odpoledne ve střešovické vojenské nemocnici, tři hodiny poté, co se na svém skútru srazil s terénním mercedesem, obviňují Daru Rolins. "Musela ho vidět! On nejel do žádné zatáčky. Je to vražedkyně!" nešeřila tvrdými slovy dcera Jana, přestože policie stále nehodu prošetřuje a viník je předmětem spekulací.

„I kdyby se vyhýbal díře, ta silnice je tak široká, že se tam vejdou dvě auta. Byl by pořád na své straně. My nechceme nikomu ubližovat. Jen to nechceme nechat na tátovi. Musíme počkat na závěr policie a expertizu,“ pokračovala dcera Lenka. Obě zoufalé ženy potvrdily, že ani jeden z účastníků před jízdou nepil. „Ani zpěvačka ani táta neměli v krvi alkohol,“ řekla její sestra Jana.

Jak k nehodě došlo, čtěte zde>>

Fotogalerie
12 fotografií

Dcery oběti: Smrt za smrt!

Přestože shodně tvrdí, že se musí vyčkat na závěry policie, v návalu bolestných emocí si obě přejí, aby byla zpěvačka spravedlivě potrestána, pokud se potvrdí její vina. „Doufám, že bude spravedlnost a vyřeší se to,“ nechala se slyšet Lenka a její sestra Jana dodala: „Kdyby se to stalo v Americe, tak jde za mříže až zčerná.“ Otce jim však nic nevrátí.

„Smrt za smrt! Doživotí,“ odpověděla Jana na otázku, jaký trest by si pro viníka nehody představovala. „Proč jsi nám vzala tátu,“ vzkázala Lenka se slzami v očích zpěvačce.

sms baner
Autor: blesk