Jak se přihlásit

Nečekají vás žádné castingy ani odborné poroty. Do soutěže se přihlásíte jednoduše na stránkách http://www.blesk.cz/soutez/miss-internetu/2012/. Na nich se zaregistrujete, vyplníte krátký dotazník a vložíte svou profilovou fotku. Po odsouhlasení podmínek okamžitě soutěžíte o titul dubnové Miss internetu.

Jak hlasovat

O titul Miss internetu se soutěží každý měsíc. Vítězky jednotlivých kol se pak utkají v závěrečném hlasování, ve kterém jedna z nich získá absolutní titul Miss internetu 2012. Každé soutěžící dívce můžete z jednoho počítače poslat denně jeden hlas. Zasláním textové SMS ji ale můžete najednou poslat balíček 15 – 100 hlasů (přesné podmínky najdete na stránkách soutěže) a pomoci jí předstihnout ostatní soutěžící.

Jak získat výhody

Prostřednictvím prémiových textových SMS můžete svou favoritku posunout na přední VIP pozice, kde bude mnohem viditelnější. Po celou dobu trvání soutěže budou moci soutěžící aktivovat bonusový balíček, který obsahuje možnost nahrát až 20 doplňkových nesoutěžních fotografií, měnit hlavní fotografii a přidat ke své fotografii barevné rámování.  A hlavně nezapomeňte: Čím dříve se do soutěže přihlásíte, tím více hlasů můžete získat a stát se už dubnovou Miss internetu!

Fotogalerie
3 fotografie