Když nějaká hollywoodská hvězda zavítá do země vycházejícího slunce, vždy je z toho velký poprask. U amerického herce Johnnyho Deppa to nebylo jinak. Fanoušci a zvláště fanynky byli z jeho přítomnosti unešeni. Už na letišti ho vítaly davy lidí. Když pak přišel Johnny do sálu, vzdmul se velký potlesk.

Depp se v Japonsku zdržel jen několik hodin, ale i to stačilo, aby na sebe upoutal všechnu pozornost. Srdečně se vítal s každým, kdo mu podal ruku a rozdal i desítky podpisů.

Fotogalerie
11 fotografií

Depp přišel s novou imagí, zkrátil bradku, nasadil klobouk a vyměnil brýle. I když pár kilo v poslední době přibral, na eleganci a charismatu mu to neubralo. Právě naopak. Ve filmu The Tourist (Cizinec) hraje hlavní roli po boku krásné Angeliny Jolie. Ve filmu hrají milence. Do Japonska ale Depp zavítal sám. Jolie zůstala s dětmi doma.

V květnu se můžeme těšit na pokračování úspěšné série Piráti z Karibiku. V pořadí už čtvrtý díl se jmenuje Na vlnách podivna a má v českých kinech premiéru 19.5. Depp se v něm opět představí jako drzý a neohrožený pirát Jack Sparrow.