Producenti filmu tak dopředu odhalili jednu z pikantních scén, aby zvýšili ještě větší zájem o horkou novinku podzimu. Film má naplánovanou celosvětovou premiéru na 19. listopad. Fanoušci tak už nadšeně odpočítávají dny.

Ve scéně, kdy se Harry Potter objeví v podprsence, hraje Pottera jeho protivník Fleur, proměněn za jeho osobu. Ten soutěžil proti Harrymu v Turnaji tří kouzelníků ve čtvrtém díle ságy o kouzelnickém světě, který nese název Ohnivý pohár. V této scéně soutěží v pití tajemných lektvarů.

Tento díl o kouzelníkovi Harry Potterovi se bude věnovat hlavně vztahy mezi třemi hlavními postavami - Harrym, Hermionou a Ronnem. Bude na ně vyvíjen velký emocionální tlak. Druhá část, která bude mít premiéru 15. července 2011, uzavře celý epický příběh a také odhalí charaktery postav, jak budou vypadat v dospělosti.

Video
Video se připravuje ...

Ukázka scény, kde se Harry objeví v podprsence. Youtube.com

Poslední díl

Harry Potter a relikvie smrti (Harry Potter and the Deathly Hallows) je připravovaný dvoudílný fantasy film, adaptace stejnojmenného románu britské spisovatelky J. K. Rowling. Jedná se o sedmý a poslední film ze série o čarodějnickém učni Harry Potterovi. Natáčení začalo v únoru 2009.

Film je rozdělen do dvou samostatných dílů. Scénář k oběma částem napsal Steve Kloves, který napsal scénáře ke všem filmům o Harry Potterovi (kromě dílu pátého), režie se ujal David Yates, který režíroval i předchozí dva snímky.