A čím dříve a lépe ji ovládne, tím kvalitnější a uspokojivější sexuální život později vede. Představitelka sexem posedlé Samanthy Jonesové ze seriálu Sex ve městě prý sama s uměním sebeuspokojování začala příliš pozdě.

"Čím dříve se naučíte masturbovat, tím lepší váš sexuální život bude. Zabralo mi to celé roky, než jsem to sama objevila a dostala se k tomu, dokonce jsem o tom četla knížky od sexuálních terapeutů a stála nahá před zrcadlem a pokoušela se naučit, jak se správně dotýkat svého těla. Experimentování v ranném věku by mi poskytlo dostatečnou základnu pro uspokojivější sexuální vztah," uvedla zralá žena, která v mládí prošla prudérní anglickou výchovou.

V současnosti se ale Kim nemusí spoléhat sama na sebe, o její rozkoš se stará její přítel, šéfkuchař Alan Wyse.

"Jedním z největších omezení v sexu je to, že většina mužů neví, jak by mohla ženě zajistit dosažení orgasmu, a většina žen není dostatečně sebevědomá na to, aby mužům řekla, co potřebuje. To je důvod, proč je mluvení tak důležité. My všichni jsme každý jiný a máme odlišné touhy a chutě. Já osobně dávám přednost například hladce vyholeným mužům, kteří voní svěže a čistě," dodala Cattrallová v rozhovoru pro britskou edici magazínu Cosmopolitan.