Soutěž opustil Viktor Polášek a Eliška Ochmanová

Kdo půjde z kola ven? Ve čtveřici zůstali Laco Hudec, Viktor Polášek, Radka Pavlovčinová a Eliška Ochmanová. Celá porota se vyjádřila, že z holek má vypadnout Eliška Ochmanová. U kluků by zase měl vypadnout Viktor Polášek. Ale konečné slovo má producent muzikálu Michal Kocourek. Ten nakonec rozhodnul o tom, že vypadává Eliška Ochmanová a Viktor Polášek. Tentokrát tedy panoval mezi porotci soulad.

Jako první zazpíval Laco Hudec píseň z muzikálu Vlasy a porota ho za jeho výkon celkem pochválila. Martina Bártová zazpívala píseň z muzikálu Chicago a porota jí jen chválila, konečně se rozvášnila a nebyla tak toporná.

Robin Hood
Autor: Reprofoto - TV Prima

Soutěžící předvedli dobré výkony

Viktor Polášek nás zase ohromil písní z muzikálu Kvaska. Porota ho pochválila hlavně za tanec, ale Soukup o něm řekl, že na soudce byl moc měkký. Takže příště přitvrdit. Radka Pavlovčinová také tanečně nezklamala se zpěvem to bylo trochu horší. Ondra Soukup jen prohlásil, že by měla být Radka křehká a více jemnější, protože je na roli křehké Mariany moc rázná.

Jan Kříž nám předvedl pěkný rock n roll a Eliška Ochmanová zase rozproudila publikum písní z muzikálu Mama Mia. Gábina Osvaldová jen podotkla, že se jí jako Mariana Ochmanová na roli moc nehodí.

David Weingartner předvedl svou originální choreografii, kterou mu pochválila i porota za píseň z muzikálu Pomáda. Michaela Doubravová diváky rozvášnila svým svádivým tancem a sexy oblečkem z muzikálu Moulin Rouge.

Robin Hood
Autor: Reprofoto: TV Prima

Robin Hood
Autor: Blesk.cz