„Takhle hrozně mi snad v životě nebylo,“ svěřil se Blesku Koranteng, který si v hlavě stále přehrává tragédii osudného dne. V Korantengově hlase je i po několika dnech stále znát rozrušení. „Chybělo jen málo o mohlo se stát velké neštěstí, nemůžu to vůbec pustit z hlavy. Tu paní mám stále před očima,“ přiznal Blesku oblíbený moderátor.

Co se vlastně přihodilo

Ten kvůli nepřehledné situaci na pražské křižovatce na Karlově náměstí srazil svým vozem mladou ženu přímo na přechodu. „Na místo byla ihned přivolána rychlá záchranná služba a městská police. Chodkyně měla jen lehké oděrky. To, kdo zavinil nehodu, je stále v šetření,“ řekla Blesku mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

O nehodě moderátora Televizních novin se pochopitelně od pátku hovoří i na chodbách Novy. „Pan Koranteng okamžitě odvezl mladou ženu do nejbližší nemocnice, kde zjistili, že se nejedná o nic vážného, a po lékařské prohlídce ji hned propustili,“ řekla Blesku mluvčí televize Nova Michaela Fričová.

Jak dodala, moderátor celou dobu v nemocnici na ženu čekal, aby ji mohl svým vozem odvézt domů. Dá se tedy předpokládat, že pokud by ho policie označila jako viníka nehody, bude se chtít s obětí nehody vyrovnat mimosoudně.