„Když mi Jirka řekl, že ho Iveta vzala zpátky a že s ní zase bydlí, tak jsem se jenom pět minut smál,“ řekl podnikatel a majitel prosperujícího pražského kasina Pavel Pásek pro slovenskou televizi JOJ v pořadu Víkendové Promi noviny. Právě on Jiřímu nabídnul bydlení, když ho Iveta vykopla, dokonce mu zaplatil dvoutýdenní dovolenou v Thajsku.

Utracených peněz nelituje. Zřejmě počítá, že se mu investice vrátí. „Za rok a půl, co spolu dělali, vyprodukovali velké peníze,“ obdivuhodně hodnotil spolupráci Bartošové s Pomejem Pásek.

A věří, že pracovat spolu zase začnou. Jako by se totiž scénář opakoval. Před necelými dvěma lety to byl právě Pomeje, který Ivetu vytáhl z depresí a závislosti na lécích a alkoholu. Kdo při ní stál, když shazovala nabraná kila a podstupovala změnu image. To pod jeho vedením začala znovu zpívat, vystupovat a účastnit se společenského dění.

Nyní Ivetu, jak se zdá, zachraňuje podruhé. Hned začátkem nového roku Iveta napsala Jirkovi zoufalou esemesku, ať se k ní vrátí, že nemůže dál. „Třásla se a byla tak slabá, že nemohla ani chodit. Věděl jsem, že jsem přijel za pět minut dvanáct,“ přiznal Blesku Jiří Pomeje, který vzápětí Ivetě „naordinoval“ tříměsíční ozdravný pobyt v penzionu na Šumavě.

Budoucnost manželského páru Pomeje-Bartošová je ve hvězdách. Jak ji vidí Pavel Pásek ze své bezprostřední blízkosti? „To u nich nedokáže odhadnout nikdo. Je to nekonečná telenovela, která asi nikdy neskončí,“ předpověděl Pásek. „Co si budeme říkat, ti dva jsou přeci úplně normální cvoci. Ale krásní cvoci,“ uzavřel.