Koncem července se totiž tudy přehnala vichřice a během pěti minut se přilehlé lesy změnily ve změť polámaných a vyvrácených stromů. A část kempu se stany byla zcela zničená...

Lesáci stále ještě pracují na odklízení stromů, kemp už se ale ze šoku vzpamatoval a funguje dál. Rozkládá se na osmi hektarech travnaté plochy, na místě prvorepublikové liščí farmy. Možnosti pro sportovní vyžití jsou nevídané. Hřiště na všechny myslitelné sporty včetně plážového volejbalu i fotbalu, minigolf, obří Člověče, nezlob se, půjčovna kol a čtyřkolek, bazén, kulečníkové stoly, ping-pong, stolní fotbálek a hokej, herní konzole s perfektním sportovním simulátorem bowlingu či tenisu. Nedaleko staví cyklobusy, které vás dovezou na vrcholky Krkonoš a odtud se můžete již vrátit na kole. Wi-fi připojení zdarma.

Fotogalerie
2 fotografie

Rozhodně se tady nenudí děti, pro které jsou k dispozici různé prolézačky, skluzavky, trampolíny a hopsadla, brouzdaliště a mnoho dalších atrakcí. V pondělí, ve středu a v pátek pro ně navíc v kempu pořádají dvouhodinový zábavný blok, navazuje dětská diskotéka a na tu disko pro dospělé. V areálu je velké ohniště, krb, restaurace včetně zahradní, pódium, kde vystupují o sobotách různé kapely.

Sociálky jsou moderní, čisté a průběžně se uklízejí. Dámy mají k dispozici dokonce kosmetické boxy, kde se mohou zkrášlit. Výborná kvalita jednoho z našich mála mezinárodně uznaných čtyřhvězdičkových kempů je vykoupena vyšší cenou za kempové místo. Pokud se ale ubytujete ve čtyřlůžkové chatičce za 450 korun na noc, dostanete za málo peněz hodně muziky.

Název kempu: Holiday Park Liščí Farma
Adresa: Dolní Branná 350 u Vrchlabí 543 62

Cena za osobu ve stanu: 115 Kč/dospělý, 90 Kč/dítě (4–12)
Chatka (4 lůžka) bez WC: 450 Kč

Hotel 3 hvězdičky
2lůžkový: 1200 Kč + snídaně
3lůžkový: 1800 Kč + snídaně
4lůžkový: 2400 Kč + snídaně
apartmá podle počtu lůžek od 1200 Kč

Cena za psa: 170 Kč – hotel, 90 Kč – kemp

Cena za kempové místo:
280 Kč až 570 Kč podle velikosti plochy – od 100 do 150 m². V ceně jsou i auto, motocykl, obytné auto, karavan, autobus či mikrobus.

Teplá voda po celý den:
ano (20 Kč/5 min.)

Elektrická přípojka: ano (v ceně stání)

Přípojka na kanalizaci: ne (výlevka)

Zajištěna ostraha areálu:
oplocení celého areálu + kamerový systém + ochranka

Prodej potravin a hygienických potřeb v areálu: ano

Stravování v areálu: ano, restaurace

Krytý prostor pro vaření: ano, el..vařiče, dřezy s teplou vodou, mrazák, pračka, sušička

Sportoviště: bazén, brouzdaliště, zahradní Člověče, nezlob se, minigolf, plážový volejbal, plážová kopaná, trampolíniště, ruské kuželky, tenisový kurt s umělým povrchem (+nohejbal, volejbal), košíková, badminton, pétanque, půjčovna horských kol a čtyřkolek, paragliding, koně, slaňování na Špindlerovské přehradě, psí spřežení (i v létě na kárách)

Dětské hřiště: ano + horolezecká stěna, lanovka, šplhací stěna, hrady-prolézačky se skluzavkami, hřiště na malou kopanou, pískoviště, baby koutek pro děti do 5 let, dětská herna

Počet WC pro ženy:
20 + 2 kosmetické boxy

Počet WC pro muže: 12 + 14 pisoárů

Počet sprch: 18

Osvětlení v noci: ano

Hygiena: 1

Celkový dojem: *****