Mezi hosty nechyběl muzikant Ivan Hlas, malíř Kristián Kodet s partnerkou, zpěvák Karel Štědrý, režisér Juraj Jakubisko s manželkou a další celebrity. Včetně Bářina souseda z Okoře, skladatele Petra Hapky, který snoubencům půjčil svůj šedozelený rolls-royce.

366648:gallery:true:true

Bára původně uvažovala, že svatební hostinu uspořádá v penzionu Mahuleny Bočanové a Viktora Mráze v Číčovicích, kde se nedávno konala veselka Romana Vojtka jeho Terezy. Pak, ale změnila plány. Na oběd šla s hrstkou nejbližších do nedalkého Ungeltu. Svatební mejdan pro stovku zvaných se od odpoledne pořádá v domě Báry na Okoři.

Počasí novomanželům přeje, hostina bude probíhat na zahradě u stolů vyzdobených levandulí a břečťanem.

Fotogalerie
30 fotografií

Devětačtyřicetiletá nevěsta se rozhodla ignorovat věk a na obřad se dostavila celá zahalená v závoji. Pod ním měla sladkou, výšivkami a mašličkami zdobenou róbu od módní návrhářky Ivany Follové. (Blesk.cz ve čtvrtek nesprávně přiřknul autorství návrhu Bářiny svatební róby návrhářce Heleně Fejkové. Tímto se oběma dámám omlouváme.)

Snoubenec Míra měl rudé, nekonvenčně střižené sako z hedvábného buretu a košili s volány jako romantický bard. Romantika také byla od nevěsty hlavním požadavkem, kudy se má návrhářka ubírat. Bára je totiž romatička z podstaty. Mimochodem jejím největším problémem bylo sehnat odpovídající svatební střevíčky do její nestandardní velikosti č. 35.