„Koncert Evy a Vaška pod Řípem budu opakovat tak dlouho, dokud na něj nebude hezké počasí a nepřijde tam tolik lidí, kolik si taková akce zaslouží,“ trvá na svém Novotný.

Fotogalerie
9 fotografií

Jeho megakoncert Evy a Vaška byl původně koncipován na tři dny pro zhruba sto tisíc lidí. Nakonec se pro nezájem publika uskutečnilo jen jedno vystoupení, na které kvůli deštivému počasí přišly jen tři tisícovky diváků. „Ale všem, co tam byli, se tam moc líbilo, a to je pro mě důvod, proč ten koncert minimálně za rok udělat znova,“ říká bývalý veleúspěšný televizní bavič.

„Dokonce jsem přemýšlel, že bych udělal koncert Evy a Vaška v O2 Aréně, ale nakonec jsem od toho odstoupil. To ať si udělají jejich manažeři, já je chci zas přivézt pouze pod Říp,“ vysvětluje protřelý šoubyznysový promotér. Ten má vedle toho ještě další pořádnou řádku zvláštních aktivit. Například pomáhá jedné skupině hledačů štěchovického pokladu.

„Oslovili mne dva muži, kteří mne následně přesvědčili o tom, že vědí, co dělají, a že opravdu zřejmě vědí, kde je ukrytý štěchovický poklad. A tak jsem se jim rozhodl pomáhat s mediální stránkou celé věci. Teď se to hledání dostalo do takové fáze, že už potřebujeme povolení ministerstva vnitra a vzhledem k politické situaci, tak budeme muset počkat až do předčasných voleb. Takže teď prostě čekáme, protože dál už kopat nemůžeme,“ zcela vážně prohlašuje Novotný.

„Vím, že se mi většina lidí kvůli tomu pokladu směje, že jsem blázen, ale já věřím, že nakonec se budu smát hlavně já,“ dodává. Štěchovický poklad je údajně ukryté bohatství německé armády, které nestačila vzít sebou při úprku na konci 2. světové války, a tak ho zakopala kdesi do lesů kolem obce Štěchovice.