Pětiletá holčička má neuvěřitelné vlasy! Rodiče sklízejí ostrou kritiku

Video se připravuje ...
Pětiletá holčička má neuvěřitelné vlasy!
Foto: Instagram
Sdílej na facebooku
19. ledna  2019 
 06:00

Instagram, který založila její matka, sledují desítky tisíc lidí. Nedivíme se. Pětiletá Mia Aflalo z izraelského Tel Avivu má neuvěřitelné vlasy. A co teprve, když jí matka nechá učesat nějaký neobvyklý účes. Rodiče se však zároveň stali terčem ostré kritiky. 

Ačkoli na jejím Instagramu je nakonec jen dvanáct snímků, dost se o něm mluví a ne vždycky v dobrém. Holčička se objevila i v britské edici Vogue a její rodiče čelí kritice za to, že tak malé dítě prezentují na sociálních sítích.

Pod snímky holčičky lidé debatují například o tom, že fotky mohou zaujmout i pedofily, případně poukazují na to, že na některých snímcích je holčička namalovaná – v tom případě však jde o oblečení a účes s líčením na židovský svátek purim, namítají jiní. I  na jiných fotkách je nicméně dívka v oblečení, které pětileté děti obvykle nenosí. 

Kritici poukazují i na to, že pětiletá holka těžko pochopí, jak fungují sociální sítě a kde všude mohou její fotky být, případně že těžko může dát podobným vystavováním něco jako informovaný souhlas. Kadeřnice Sagi Dahari nicméně tvrdí, že Mia si přípravu účesů, a to i těch složitých, užívá. 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku