Vzdělání
Obor
Pracovní poměr
Provoz

Hodonín
vedoucí stravování M/Ž

Obor:
Vedoucí provozu stravovacích, ubytovacích a dalších zařízení
Počet volných míst:
1
Provoz:
Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:
Pracovní poměr - plný
Minimální stupeň vzdělání:
ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Doba zaměstnání:
od 1. března 2026 do neurčito
Mzdové rozpětí:
od 30 000 Kč/měsíc 49 000 Kč/měsíc
Poznámka:
Ředitel organizace S-centra Hodonín příspěvková organizace vyhlašuje výběrové řízení na pozici vedoucí stravování. Přidej se k nám! Do našeho nově zrekonstruovaného a moderně vybaveného pracoviště hledáme motivované a spolehlivé kolegy, kteří chtějí pracovat v prostředí s přátelskou atmosférou a lidským přístupem. Staň se součástí energického týmu a podílej se s námi na poskytování kvalitní a profesionální péče klientům S-centra Hodonín. Hledáme zodpovědného a organizačně schopného člověka, který povede provoz stravování v zařízení sociálních služeb s celodenním provozem. Pokud máte zkušenosti s řízením kuchyně, logistiky stravy a chcete pracovat v prostředí, kde vaše práce přímo ovlivňuje kvalitu života seniorů – rádi vás uvítáme. NÁPLŇ PRÁCE: • řízení a organizace celého úseku stravování v nepřetržitém provozu • znalost dietního stravování a hygienických standardů (HACCP) • plánování jídelníčků s ohledem na dietní potřeby klientů (diety, konzistence, alergeny) • dohled nad přípravou a výdejem stravy pro klienty i zaměstnance • vedení a koordinace týmu kuchařů a pracovníků kuchyně • odpovědnost za dodržování hygienických a bezpečnostních předpisů (HACCP, BOZP) • kontrola kvality surovin a hotových pokrmů • objednávky potravin, skladové hospodářství a hospodárnost provozu • tvorba pracovních plánů, rozdělování směn, zaučování nových pracovníků • spolupráce s vedením organizace a dalšími úseky (péče, zdravotní úsek, aktivizace) • administrativa spojená s provozem kuchyně a vyúčtováním stravy POŽADUJEME: • zkušenost s vedením stravovacího provozu (výhodou v sociálních službách, školských nebo zdravotnických zařízeních) • praxi v gastronomii nebo stravování • znalost dietního stravování a hygienických standardů (HACCP) • organizační schopnosti, spolehlivost, systematičnost • schopnost vést tým a řešit provozní situace • uživatelskou znalost práce na PC • trestní bezúhonnost NABÍZÍME: • stabilní pracovní místo v příspěvkové organizaci • práci, která má smysl a pozitivně ovlivňuje každodenní život klientů Vysvětlivky viz 2. strana (ve zkrácené verzi po kliknutí na příslušné pole a stisknutí F1). Zaškrtnutí platí křížkem i zatržením, oboje má ve formuláři stejný význam. Úřad práce České republiky, Dobrovského 1278/25, 170 00 Praha www.uradprace.cz facebook.com/uradprace.cr Příloha č. 1 směrnice 3/2024 C • podporu vedení a přátelský kolektiv • možnost vzdělávání a profesního růstu • dovolenou 5 týdnů, příspěvky z FKSP a další benefity • odpovídající platové zařazení dle tarifních tabulek a platných předpisů . V rámci výběrového řízení bude probíhat přijímání životopisů uchazečů do dne 15. prosince 2025.
Místo výkonu práce
S - centrum Hodonín, příspěvková organizace - Hodonín, Kasárenská 4063/4, Hodonín
Kontakt:
,
ZPĚT NA VÝPIS PRACOVNÍCH POZIC