Obor:
Šéfkuchaři v hotelových restauracích
Pracovněprávní vztah:
Pracovní poměr - plný
Minimální stupeň vzdělání:
Střední odborné (vyučen)
Doba zaměstnání:
od
26. února 2024
do
neurčito
Mzdové rozpětí:
od
40 000
Kč/měsíc
až
50 000
Kč/měsíc
Poznámka:
- spolupráce se šéfkuchařem na tvorbě a la Carte, nabídce polopenzí a degustačních menu (obměna menu cca 4 krát ročně)
- tvorba receptur, sestavování objednávek od dodavatelů a kontrola dodávek
- kontrola food costu
- vedení směny a zajištění efektivity práce na směně
- kontrola pracovních postupů a procesů včetně výstupní kontroly
- dodržování hygienických standardů a HACCP
- krátký a dlouhý týden od 09:00 do 21:00
Benefity: Personální strava, možnost ubytování a jiné firmení benefity