Vzdělání
Obor
Pracovní poměr
Provoz

Boskovice
šéfkuchař/ka

Obor:
Šéfkuchaři v hotelových restauracích
Počet volných míst:
1
Provoz:
Turnusové služby
Pracovněprávní vztah:
Pracovní poměr - plný
Minimální stupeň vzdělání:
Základní + praktická škola
Doba zaměstnání:
od 1. října 2025 do neurčito
Mzdové rozpětí:
od 50 000 Kč/měsíc
Poznámka:
Do našeho týmu hledáme šéfkuchaře/ku, který/á má chuť tvořit moderní gastronomii, sestavovat atraktivní menu a stát si za svou prací. Nehledáme jen vedoucího/vedoucí kuchyně, ale osobnost, která se ráda podílí na chodu hotelové restaurace, rautů a cateringů a dokáže motivovat tým. Co očekáváme: - praxi a zkušenosti v profesionální kuchyni - chuť převzít zodpovědnost a organizovat provoz kuchyně - kreativitu při sestavování menu a ochotu sledovat moderní gastronomické trendy - schopnost vést a podporovat tým lidí Co nabízíme: - spravedlivé ohodnocení dle znalostí, zkušeností a odvedené práce - práci v sehraném týmu s možností podílu na zisku -prostor pro vlastní nápady a seberealizaci První kontakt osobně po předchozí telefonické dohodě na č. 777838067 - p. Alexová, e-mail: info@hotel-boskovice.cz
Místo výkonu práce
Hotel Boskovice s.r.o. - provozovna Hotel Slavia, Komenského 307/55, 68001 Boskovice
Kontakt:
,
ZPĚT NA VÝPIS PRACOVNÍCH POZIC