Logo magazínu

Mrtvé myši, výkaly a špína. Těmto restauracím se vyhněte obloukem

1/23
Prohlédnout znovu

Mrtvé myši, výkaly a špína. Těmto restauracím se vyhněte obloukem

Přepálený olej, mrtvé myši a neskutečná špína. I na to v poslední době narazili kontroloři ze Státní zemědělská a potravinářská inspekce a Hygienická stanice hlavního města Prahy | SZPI
Špatně skladované potraviny poškozené škůdci a všudypřítomná špína v restauraci v Havířově | archiv SZPI
V létě jsou smažené pokrmy ještě více rizikové | SZPI
Fritování je nejčastější tepelnou úpravou občerstvení v letním období. Kvalita použitých olejů se rychle mění a musí být častěji vyměňován. Což čeští kuchaři příliš nedodržují | archiv SZPI
Fritování je nejčastější tepelnou úpravou občerstvení v letním období. Kvalita použitých olejů se rychle mění a musí být častěji vyměňován. Což čeští kuchaři příliš nedodržují | archiv SZPI
Alergeny už čeští provozní restaurací uvádějí jasněji | Shutterstock
Fritování je nejčastější tepelnou úpravou občerstvení v letním období. Kvalita použitých olejů se rychle mění a musí být častěji vyměňován. Což čeští kuchaři příliš nedodržují | archiv SZPI
Zbytky potravin v kuchyni v restauraci v Českých Budějovicích | archiv SZPI
Špína v restauraci v Českých Budějovicích | archiv SZPI
Opravdu dostanete stupeň piva, který jste si objednali? Ilustrační foto | Reuters
Špína a myší bobky v restauraci v Českých Budějovicích | archiv SZPI
V bistru v Praze inspektoři našli hmyz přilepený v nánosech špíny | archiv SZPI
Špína v restauraci v Rychalticích | archiv SZPI
Nevyhovující stavební podmínky a špína v restauraci v Rychalticích | archiv SZPI
Mrtvé myši a jejich trus v restauraci v Rychalticích | archiv SZPI
Špína a myší trus v české restauraci | archiv SZPI
Myší trus v kebabu v Moravské Třebové | archiv SZPI
Potraviny poškozené škůdci v jídelně v České Třebové | archiv SZPI
Nevyhovující hygienické podmínky v restauračním zařízení | archiv HSHMP
Nevyhovující hygienické podmínky v restauračním zařízení | archiv HSHMP
Nevyhovující hygienické podmínky v restauračním zařízení | archiv HSHMP
V restauraci v Kralupech nad Vltavou hrozilo riziko kontaminace potravin z důvodu nevyhovujících prostor | archiv SZPI
V provozovnách stravovacích služeb v měsíci květnu byly zjištěny zejména nedostatky v provozní hygieně, ve skladování potravin a surovin pro přípravu pokrmů a značení rozpracovaných pokrmů a ochrana potravin a pokrmů před kontaminací | HSHMP

Pěsti v baru za účasti šéfa Motoristů: Svědek pro Blesk: Začal si Turek a jeho gorily!

Přehledně: 13 tváří, které budou rozhodovat o Česku: Kdo jsou Motoristé, kteří dobyli Sněmovnu?

Zákulisí rozhovoru s Evou Pavlovou: Kdo byl nervóznější? Pomohl pejsek fotografky

Budeš moc chybět, Danuško: Jirkov se loučí se starostkou, bojovala do poslední chvíle

Cestovatelka Hana (43) o erotické turistice Evropanek: Proč tak milují sex s Masaji? Jdou bez kondomu, vzdají se bytu...

Filip Jankovič po děsivé nehodě: Život nám zachránila svodidla! Karel bude šest týdnů v nemocnici…