Mrtvé myši, výkaly a špína. Těmto restauracím se vyhněte obloukem
1
/
23
Prohlédnout znovu
Mrtvé myši, výkaly a špína. Těmto restauracím se vyhněte obloukem
Přepálený olej, mrtvé myši a neskutečná špína. I na to v poslední době narazili kontroloři ze Státní zemědělská a potravinářská inspekce a Hygienická stanice hlavního města Prahy
|
SZPI
Špatně skladované potraviny poškozené škůdci a všudypřítomná špína v restauraci v Havířově
|
archiv SZPI
V létě jsou smažené pokrmy ještě více rizikové
|
SZPI
Fritování je nejčastější tepelnou úpravou občerstvení v letním období. Kvalita použitých olejů se rychle mění a musí být častěji vyměňován. Což čeští kuchaři příliš nedodržují
|
archiv SZPI
Fritování je nejčastější tepelnou úpravou občerstvení v letním období. Kvalita použitých olejů se rychle mění a musí být častěji vyměňován. Což čeští kuchaři příliš nedodržují
|
archiv SZPI
Alergeny už čeští provozní restaurací uvádějí jasněji
|
Shutterstock
Fritování je nejčastější tepelnou úpravou občerstvení v letním období. Kvalita použitých olejů se rychle mění a musí být častěji vyměňován. Což čeští kuchaři příliš nedodržují
|
archiv SZPI
Zbytky potravin v kuchyni v restauraci v Českých Budějovicích
|
archiv SZPI
Špína v restauraci v Českých Budějovicích
|
archiv SZPI
Opravdu dostanete stupeň piva, který jste si objednali? Ilustrační foto
|
Reuters
Špína a myší bobky v restauraci v Českých Budějovicích
|
archiv SZPI
V bistru v Praze inspektoři našli hmyz přilepený v nánosech špíny
|
archiv SZPI
Špína v restauraci v Rychalticích
|
archiv SZPI
Nevyhovující stavební podmínky a špína v restauraci v Rychalticích
|
archiv SZPI
Mrtvé myši a jejich trus v restauraci v Rychalticích
|
archiv SZPI
Špína a myší trus v české restauraci
|
archiv SZPI
Myší trus v kebabu v Moravské Třebové
|
archiv SZPI
Potraviny poškozené škůdci v jídelně v České Třebové
|
archiv SZPI
Nevyhovující hygienické podmínky v restauračním zařízení
|
archiv HSHMP
Nevyhovující hygienické podmínky v restauračním zařízení
|
archiv HSHMP
Nevyhovující hygienické podmínky v restauračním zařízení
|
archiv HSHMP
V restauraci v Kralupech nad Vltavou hrozilo riziko kontaminace potravin z důvodu nevyhovujících prostor
|
archiv SZPI
V provozovnách stravovacích služeb v měsíci květnu byly zjištěny zejména nedostatky v provozní hygieně, ve skladování potravin a surovin pro přípravu pokrmů a značení rozpracovaných pokrmů a ochrana potravin a pokrmů před kontaminací
|
HSHMP
Trest za ujetí od nehody: Místopředseda parlamentu přišel o řidičák a zametá ulice
100 truchlících na »propáleném« pohřbu Laufera (†84): Bez hymny a posledního daru
Kalousek se kvůli pomoci po mrazech obul do vlády. Pomrzla mi plantáž ananasů, utahuje si z Výborného
Rodiče z Dolních Orešan bili děti řetězem?! Šokující rozhodnutí soudu
Češi pro letušku Lenku vybrali 5 milionů na léčbu rakoviny: Tragicky přišla o bratra!
Rozvod tenistky Vondroušové: Ozval se manžel Štěpán. Plán B a slova o ráji!