Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci
1
/
8
Prohlédnout znovu
Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci
Pečené brambory nebo křupavé hranolky způsobují rakovinu.
|
profimedia/blesk
Už lehce zčernalé opečené brambory obsahují vysokou koncentraci akrylamidu, který způsobuje rakovinu.
|
Shutterstock
Opečené francouzské brambory
|
shutterstock.com
Lehce připečené brambory způsobují rakovinu. Obsahují akrylamid, který se utváří v průběhu pečení.
|
David Háva
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia.cz
Brambůrky mají vroubek.
|
archiv
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia
Hranolky
|
Shutterstock.com
Češi pro letušku Lenku vybrali 5 milionů na léčbu rakoviny: Tragicky přišla o bratra!
100 truchlících na »propáleném« pohřbu Laufera (†84): Bez hymny a posledního daru
Rošády ve Fialově vládě: Jsou po Langšádlové v ohrožení další „neviditelní“ ministři?
Krásné novinky od dětí s SMA: Maxík už půjde do školy! Oliverkovi se daří ve školce
Odborníci na telefonu jsou zpět: Už v pondělí poradí s psychickým zdravím! Komu můžete volat?
Rozvod tenistky Vondroušové: Ozval se manžel Štěpán. Plán B a slova o ráji!