Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci
1
/
8
Prohlédnout znovu
Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci
Pečené brambory nebo křupavé hranolky způsobují rakovinu.
|
profimedia/blesk
Už lehce zčernalé opečené brambory obsahují vysokou koncentraci akrylamidu, který způsobuje rakovinu.
|
Shutterstock
Opečené francouzské brambory
|
shutterstock.com
Lehce připečené brambory způsobují rakovinu. Obsahují akrylamid, který se utváří v průběhu pečení.
|
David Háva
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia.cz
Brambůrky mají vroubek.
|
archiv
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia
Hranolky
|
Shutterstock.com
Slzy pro zesnulého Hezuckého (†55)! Srdceryvné vzkazy kolegů a Patrikův poslední fór
Nicolase (6) ze Zázraku Blesku rakovina připravila o zrak: Nádor zase roste! A pohlazení pro Pártlovou
Hrůza v litoměřické nemocnici: V porodnici oživovali čtyři novorozence. Dva zemřeli!
Boj o Turka po skandálech: Pavel neustoupí, není připraven ho jmenovat, míní politolog
Ďábel tkví v detailu? Ústavní právníci o Babišově kroku s Agrofertem: Nadstandardní postup
Patrik Hezucký byl dlouho sám: Oženil se až před padesátkou! Vymodlený syn a potíže manželky