Logo magazínu

Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci

1/8
Prohlédnout znovu

Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci

Pečené brambory nebo křupavé hranolky způsobují rakovinu. | profimedia/blesk
Už lehce zčernalé opečené brambory obsahují vysokou koncentraci akrylamidu, který způsobuje rakovinu. | Shutterstock
Opečené francouzské brambory | shutterstock.com
Lehce připečené brambory způsobují rakovinu. Obsahují akrylamid, který se utváří v průběhu pečení. | David Háva
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid. | profimedia.cz
Brambůrky mají vroubek. | archiv
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid. | profimedia
Hranolky | Shutterstock.com

Slzy pro zesnulého Hezuckého (†55)! Srdceryvné vzkazy kolegů a Patrikův poslední fór

Nicolase (6) ze Zázraku Blesku rakovina připravila o zrak: Nádor zase roste! A pohlazení pro Pártlovou

Hrůza v litoměřické nemocnici: V porodnici oživovali čtyři novorozence. Dva zemřeli!

Boj o Turka po skandálech: Pavel neustoupí, není připraven ho jmenovat, míní politolog

Ďábel tkví v detailu? Ústavní právníci o Babišově kroku s Agrofertem: Nadstandardní postup

Patrik Hezucký byl dlouho sám: Oženil se až před padesátkou! Vymodlený syn a potíže manželky