Logo magazínu

Vědci varují: Alobal představuje riziko! Jaké jídlo do něj rozhodně nebalit?

1/7
Prohlédnout znovu

Vědci varují: Alobal představuje riziko! Jaké jídlo do něj rozhodně nebalit?

Alobal? Jídlo do něj nebal! Vědci upozorňují na rizika hliníkové fólie. | D. Černovský, Scom
A jak si na výletě dáváte jídlo vy? | D. Černovský, Scom
…ten samý nežádoucí efekt může způsobit i kyselé. | D. Černovský, Scom
I výrobci už na riziko upozorňují. | D. Černovský, Scom
Grilovat takhle maso? Horkem se ionty kovu uvolňují a mohou pronikat do potravin a pak do těla… | D. Černovský, Scom
Zdeněk Pohlreich, šéfkuchař | J. Tůma, FTV Prima
Alobal? Jídlo do něj nebal! Vědci upozorňují na rizika hliníkové fólie. | Shutterstock.com

Dukova ošetřovatelka: Návrat nemoci ho zděsil! Nechtěl z domu, poslední větu řekl v sanitce

Vilma Cibulková ve sporu s Michaelou Dolinovou: Žaloba na nejlepší přítelkyni!

28 let pro vraždícího exprimáře! Sekerou ubil milenku, druhou ženu znásilnil, u soudu plakal

Test kuřecích šunek nejvyšší jakosti odhalil: Sliby chyby! Dva výrobci šidí!

Olympijská plavkyně Petra Chocová (39) porodila předčasně: Domů jsem šla bez miminka!

Reprezentační kapitán Souček popsal svůj boj s depresí: Ostrá kritika Jágrova mentora!