Logo magazínu

Vědci varují: Alobal představuje riziko! Jaké jídlo do něj rozhodně nebalit?

1/7
Prohlédnout znovu

Vědci varují: Alobal představuje riziko! Jaké jídlo do něj rozhodně nebalit?

Alobal? Jídlo do něj nebal! Vědci upozorňují na rizika hliníkové fólie. | D. Černovský, Scom
A jak si na výletě dáváte jídlo vy? | D. Černovský, Scom
…ten samý nežádoucí efekt může způsobit i kyselé. | D. Černovský, Scom
I výrobci už na riziko upozorňují. | D. Černovský, Scom
Grilovat takhle maso? Horkem se ionty kovu uvolňují a mohou pronikat do potravin a pak do těla… | D. Černovský, Scom
Zdeněk Pohlreich, šéfkuchař | J. Tůma, FTV Prima
Alobal? Jídlo do něj nebal! Vědci upozorňují na rizika hliníkové fólie. | Shutterstock.com

Exkluzivní přehled 100 profesí podle platů: Víme, koho firmy hledají a kolik nabízejí!

Ostudná dohra rozloučení s Jiřím Krampolem (†87): Na karu se porvaly ženské!

Tajemné ženy motoristy Turka: S exotickou kráskou po boku na Oktagonu. Má novou přítelkyni?

Nejsilnější policista dostal padáka! Chlubili se jím, teď má podmínku za uplácení

Šporcl a Kodetová: Prodávají dům za 54 milionů! Bydleli tu jen 7 let

Hokejový šampion Sýkora má dluh u Červenky a spol.: Překvapivé fiasko!