Logo magazínu

Vědci varují: Alobal představuje riziko! Jaké jídlo do něj rozhodně nebalit?

1/7
Prohlédnout znovu

Vědci varují: Alobal představuje riziko! Jaké jídlo do něj rozhodně nebalit?

Alobal? Jídlo do něj nebal! Vědci upozorňují na rizika hliníkové fólie. | D. Černovský, Scom
A jak si na výletě dáváte jídlo vy? | D. Černovský, Scom
…ten samý nežádoucí efekt může způsobit i kyselé. | D. Černovský, Scom
I výrobci už na riziko upozorňují. | D. Černovský, Scom
Grilovat takhle maso? Horkem se ionty kovu uvolňují a mohou pronikat do potravin a pak do těla… | D. Černovský, Scom
Zdeněk Pohlreich, šéfkuchař | J. Tůma, FTV Prima
Alobal? Jídlo do něj nebal! Vědci upozorňují na rizika hliníkové fólie. | Shutterstock.com

Novým ředitelem ČT bude Hynek Chudárek! Fridrich mu ustoupil z cesty a řekli, zda odvolají Mrzenu

Rolins promluvila o návratu Nedvěda: Překvapivá slova o penězích od šejků!

Fiala bránil před voliči Stanjuru: Do bitcoinů ho chtějí zatáhnout! Vymění ho na kandidátce?

Jednání zastupitelstva v Libni přerušil signál z babyboxu! Odložený chlapeček měl u sebe dopis

Expert o Pavlovi po boku krále a Trumpa: Polepšili mu! Lídři na summitu NATO kývli na 5 procent na obranu

Tornádo mu zničilo vinohrad, obnovil ho a teď: Štěpána (†47) si vzala rakovina!