Logo magazínu

Vědci varují: Alobal představuje riziko! Jaké jídlo do něj rozhodně nebalit?

1/7
Prohlédnout znovu

Vědci varují: Alobal představuje riziko! Jaké jídlo do něj rozhodně nebalit?

Alobal? Jídlo do něj nebal! Vědci upozorňují na rizika hliníkové fólie. | D. Černovský, Scom
A jak si na výletě dáváte jídlo vy? | D. Černovský, Scom
…ten samý nežádoucí efekt může způsobit i kyselé. | D. Černovský, Scom
I výrobci už na riziko upozorňují. | D. Černovský, Scom
Grilovat takhle maso? Horkem se ionty kovu uvolňují a mohou pronikat do potravin a pak do těla… | D. Černovský, Scom
Zdeněk Pohlreich, šéfkuchař | J. Tůma, FTV Prima
Alobal? Jídlo do něj nebal! Vědci upozorňují na rizika hliníkové fólie. | Shutterstock.com

Šok! Nečekané rozhodnutí Ivany Gottové: Stopla projekt Villa Gott! Kvůli svému zdraví!

Proteinový podraz na zákazníky vyvolal reakce: Chceme vydělat víc, přiznali výrobci!

11 úmrtí na žloutenku v Česku: Prymula zmínil vyšší smrtnost, dramatický nárůst případů i problémy

Babiš slibuje učitelům 75 tisíc Kč měsíčně! Kde na to chce vzít? Plané sliby, zní z ODS

Bydlení z hororu: Pavla (45) musela utéct z vlastního bytu! 11krát se jí tam vloupali

Fotohrdina Nedvěd v ženském obležení aneb Pavle, kde máš Daru? Zase s jinými!