Logo magazínu

Proč tak hlídají zabijačky? 3 nákazy, které nám hrozí!

3/8
Prohlédnout znovu

Proč tak hlídají zabijačky? 3 nákazy, které nám hrozí!

Žloutenka typu E, salmonelóza a otrava jedem! Důvody, proč se hlídá způsob zpracování masa, tedy i zabijačky a proč se pod hrozbou pokuty nesmí rozdávat či prodávat výslužky z domácích veterinárně nezkontrolovaných vepřových hodů! | Foto: Martin Pekárek, Profimedia.cz
BUTULOTOXIN | Foto: Martin Pekárek, Profimedia.cz
SALMONELÓZA | Foto: Martin Pekárek, Profimedia.cz
ŽLOUTENKA E | Foto: Martin Pekárek, Profimedia.cz
Vepřové hody podle Evropské unie pořádat můžete, ale »vše si musíte sníst sami doma«. | Foto: www.joseflada.cz, Martin Pekárek
Domácí zabijačka není bez rizik. | Foto: Martin Pekárek, Profimedia.cz
Zabijačkový guláš, ovar, tlačenka, jitrnice, černá polévka… Také se vám sbíhají sliny při představě domácí klasické zabijačky. Možná vás teď přejdou! | Foto: www.joseflada.cz, Martin Pekárek
Pan prezident je znám jako milovník dobrého českého jídla a pití. | ČTK

Zeman po propuštění z nemocnice pro Blesk: „Konečně jsem ve své posteli!“

Herec Hynek Čermák (52) a přiznání pro Blesk: Manželství mu zničil vrah Roubal!

Pavel na Karlovarsku: Návštěva studentů i Světa záchranářů. Eva Pavlová má novinku v týmu

Nehody v husté mlze zablokovaly D35: Jeden mrtvý po srážce kamionů, dodávka a osobáku

Tomáš šokoval slovy o studiu v USA: V Česku je větší dřina! Kvůli střelcům nosí průhledný batoh

Přiznání Davida Limberského v pořadu Tániny bomby: Jak to měl s Mesarošovou a Mašlíkovou?