Logo magazínu

Prague food festival dnes začíná! Šéfkuchaři lákají na: Mladého štíra a dortík ovoněný borovicí!

4/6
Prohlédnout znovu

Prague food festival dnes začíná! Šéfkuchaři lákají na: Mladého štíra a dortík ovoněný borovicí!

Kroketa z brasírované hovězí oháňky mladého býčka „Charolais“ s rajčatovým fondue za 4G (100 korun) | Blesk – David Malík
Už začíná Prague Food Festival, který potrvá až do neděle. | Blesk – David Malík
Milovníci dobrého a kolikrát i opravdu netradičního jídla dávejte pozor! | Blesk – David Malík
Pavel Maurer ukazuje jeden z mnoha pokrmů, které se bude na festivalu prodávat (grilovaná Pluma z iberijskkého vepře s pyré ze žluté karotky za 8 G = 200 korun) | Blesk – David Malík
Českého gurmán Pavel Maurervás zve na festival pro labužníky. | Blesk – David Malík
Mapka festivalu | Archiv Blesku

Fiala v Blesku: „Chci vyhrát, ale nejde mi o procenta.“ Vzal by do vlády znovu Piráty?

Babiš v Blesku: „Šéfovat Havlíčkem si nenechám!“ Co říká na případnou spolupráci s SPD?

Slováček o vážných potížích syna Felixe: Proč mu museli operovat břicho!

Experti o ruských dronech v Polsku: Česko by se samo neubránilo, moc spoléhá na vzdálenost

Blesk Ordinace bez tabu! Česko je v sexuální recesi, třetina mužů do 25 let nikdy neměla sex

O Pavla (24) ze Zázraku Blesku se po těžké nehodě stará táta: Pomohli jste jim k lepšímu bydlení!