Logo magazínu

Návštěva masokombinátu u Prahy: Stejné maso mají pro Čechy i Němce...

1/8
Prohlédnout znovu

Návštěva masokombinátu u Prahy: Stejné maso mají pro Čechy i Němce...

Příprava čerstvého masa pro výrobu mletých mas | Blesk – Zbyněk Schnapka
Tady jede po pásu už naporcované rozemleté maso | Blesk – Zbyněk Schnapka
Naložené boky jsou připravené k uzení | Blesk – Zbyněk Schnapka
Toto jsou pečeně vytažené z udírny | Blesk – Zbyněk Schnapka
V této hale se například krájí vepřová kýta na řízky či se tady zpracovává krkovice | Blesk – Zbyněk Schnapka
Již zabalené mleté maso opatřené etiketou | Blesk – Zbyněk Schnapka
Tady se skladují hovězí kýty. Odtud jdou k dalšímu zpracování. | Blesk – Zbyněk Schnapka
Dezinfekční přístroj na ruce | Blesk – Zbyněk Schnapka

Pavel Novotný pro Blesk: První dopis z vězení! Co mu nejvíce schází a čím si krátí čas?

Zdravotní potíže Evy Burešové se stupňují: Zoufalá žádost o pomoc! Doktoři? Problém nenašli

Platy politiků vzrostou o 5 procent? Premiér i šéf Sněmovny 308 tisíc, prezident 383 tisíc

Drama u sousedů: 19 zraněných kvůli ohňostroji v Německu! Někteří z nich těžce

Vztahová koučka o turistkách v Egyptě: Bez sexu několik let, na dovolené sedmý div světa! Jak funguje »šuk smlouva«?

Roger a Mirka Federerovi: Překvapivé odhalení o jejich vztahu!