Logo magazínu

Návštěva masokombinátu u Prahy: Stejné maso mají pro Čechy i Němce...

1/8
Prohlédnout znovu

Návštěva masokombinátu u Prahy: Stejné maso mají pro Čechy i Němce...

Příprava čerstvého masa pro výrobu mletých mas | Blesk – Zbyněk Schnapka
Tady jede po pásu už naporcované rozemleté maso | Blesk – Zbyněk Schnapka
Naložené boky jsou připravené k uzení | Blesk – Zbyněk Schnapka
Toto jsou pečeně vytažené z udírny | Blesk – Zbyněk Schnapka
V této hale se například krájí vepřová kýta na řízky či se tady zpracovává krkovice | Blesk – Zbyněk Schnapka
Již zabalené mleté maso opatřené etiketou | Blesk – Zbyněk Schnapka
Tady se skladují hovězí kýty. Odtud jdou k dalšímu zpracování. | Blesk – Zbyněk Schnapka
Dezinfekční přístroj na ruce | Blesk – Zbyněk Schnapka

Zdrcená vdova po Hezuckém (†55) Nikola: Těžké poslední měsíce s milovaným Patrikem

Babiš se zbaví Agrofertu: 10 otázek a odpovědí. Opravdu vyřešil střet zájmů? Zůstane v holdingu rodina?

Ruský útok u hranic: České a polské stíhačky ve vzduchu!

Politolog pro Blesk: Pavel prostě Turka nejmenuje. Hrozí žaloba na prezidenta?

V litoměřické nemocnici zemřela 2 miminka: Jeden z nejlepších lékařů mimo službu?

Soud Noskové s expartnerem kvůli násilí: Zarážející svědectví jeptišky! Která mu dříve pomáhala