Hospody se chystají na hosty. Čeká nás velká změna i zdražení, varuje odborník
Luboš Kastner, šéf Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR
|
Archiv Blesku
Od 14. října 2020 začala platit zpřísněná opatření proti šíření koronaviru. Uzavřely se restaurace a bary, do 20:00 budou moci fungovat výdejní okénka a hotelové restaurace pro hosty.
|
ČTK / Říhová Michaela
Od 14. října 2020 začala platit zpřísněná opatření proti šíření koronaviru. Uzavřely se restaurace a bary, do 20:00 budou moci fungovat výdejní okénka a hotelové restaurace pro hosty.
|
ČTK / Říhová Michaela
Personál pražské restaurace Čestr se připravuje na příchod hostů. Po zmírnění vládních opatření proti šíření koronaviru se mohou znovu otevřít restaurace a stravovací zařízení (3. 12. 2020).
|
ČTK / Šulová Kateřina
Personál pražské restaurace Čestr se připravuje na příchod hostů. Po zmírnění vládních opatření proti šíření koronaviru se mohou znovu otevřít restaurace a stravovací zařízení (3. 12. 2020).
|
ČTK / Šulová Kateřina
Personál pražské restaurace Čestr se připravuje na příchod hostů. Po zmírnění vládních opatření proti šíření koronaviru se mohou znovu otevřít restaurace a stravovací zařízení (3. 12. 2020).
|
ČTK / Šulová Kateřina
Restaurace ve Švýcarsku v době koronaviru
|
ČTK / AP / Laurent Gillieron
Mezi dopady šíření koronaviru v Turecku patří i zavřené podniky (10. 12. 2020).
|
Reuters
Hospodští si mohou povolení vyřídit a připravit se v dostatečném předstihu.
|
Markéta Malá
Rozhodnutí platí pro celé první čtvrtletí roku 2021.
|
Markéta Malá
Městská část Brno-střed bude opět promíjet místní poplatek za zvláštní užívání veřejného prostranství pro restaurační zahrádky a předsunutá prodejní místa.
|
Markéta Malá
Město proto restauratérům v těžké době podalo pomocnou ruku.
|
Markéta Malá
Brno-střed promine kvůli složité epidemiologické situaci restauracím poplatky za zahrádky za celé první čtvrtletí roku 2021.
|
Markéta Malá
Hospodští si mohou povolení vyřídit a zahrádku postavit v dostatečném předstihu už nyní.
|
Markéta Malá
Daniel Hendrich prodal chalupu po rodičích, aby udržel při životě pražskou Krčmu U Parašutistů.
|
CNC/Daniel Černovský
Daniel Hendrich prodal chalupu po rodičích, aby udržel při životě pražskou Krčmu U Parašutistů.
|
CNC/Daniel Černovský
Jak je to se snižováním kapacit vnitřních podniků? Možná jinak.
|
Archiv Blesku