Trumf restaurace v koronakrizi: Jídlo v Brně rozváží polonahý kurýr Vojta a jde na dračku
Student, sportovec a otužilec Vojtěch Pollak (22) paní Marii z Brna-Líšně dokonale zaskočil. Obědové menu coby vítězce losování doručil poněkud nalehko. Netradiční promo akci vymyslelo české kuchařské eso Petr Erin Kováč.
|
restaurace Bonjour
Student, sportovec a otužilec Vojtěch Pollak (22) rozváží obědové menu zákazníkům po celém Brně. Jak prozradil majitel restaurace Bonjour Petr Erin Kováč, kurýra si oblíbily především ženy.
|
Zdeněk Matyáš
Student, sportovec a otužilec Vojtěch Pollak (22) rozváží obědové menu zákazníkům po celém Brně. Jak prozradil majitel restaurace Bonjour Petr Erin Kováč, kurýra si oblíbily především ženy.
|
restaurace Bonjour
Prezident Kuchařského klubu Petr Erin Kováč vymyslel projekt pomoci matkám-samoživitelkám.
|
Zdeněk Matyáš
Známý kuchař Petr Erin Kováč i v nelehkém koronavirovém období hýří nápady, jak netradičně dostat svá jídla k zákazníkům.
|
Zdeněk Matyáš
Řada Brňanů teď míří k výdejním okénkům svých oblíbených restaurací. Mimo jiné i do restaurace Bonjour v brněnském IBC Centru.
|
Zdeněk Matyáš