Logo magazínu

Pudinkové dezerty z obchodů: Za kvalitu a chuť zaplatíte několikanásobně víc

4/30
Prohlédnout znovu

Pudinkové dezerty z obchodů: Za kvalitu a chuť zaplatíte několikanásobně víc

Že je pudink z mléka a šlehačka ze smetany, o tom není pochyb. To se ale nedá říct o prodávaných pudinkových dezertech v kelímku… | koláž Blesk
Albert Jednoduše Pudink čokoládový | Michal Protivanský
Clever Dezert čokoládový | Michal Protivanský
Vítěz spotřebitelského testu: Ehrmann Grand Dessert Choc Noir | Michal Protivanský
Fine life Pudinkový dezert se šlehačkou čokoládový | Michal Protivanský
K-Classic Dessert Cocoa with cream topping | Michal Protivanský
Olma Pudingový dezert se šlehačkou Čokoládový | Michal Protivanský
Pilos Pudding with cream Chocolate Flavour | Michal Protivanský
Tesco Dezert s kakaovou příchutí se šlehačkou | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Pudinkový dezert se šlehačkou v lepší kvalitě vyjde dráž. | scom

Otevřeli obálku s tajným vzkazem Masaryka: Mrazivá slova o smrti a pohřbu! V angličtině

Soud propustil vraha Vocáska! Unikl trestu smrti, teď míří po 38 letech na svobodu

Moderátorka Eva Decastelo: Návrat k exmanželovi Rendovi!

Konečná, Macinka a Šlachta: Hádka o důchody i stíhačky! A urážky v debatě Blesku

Lidské hyeny Vojtovi (†16) ukradli z pomníčku přilbu! Kamarád nabízí desetitisícovou odměnu

Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech