Pudinkové dezerty z obchodů: Za kvalitu a chuť zaplatíte několikanásobně víc
Že je pudink z mléka a šlehačka ze smetany, o tom není pochyb. To se ale nedá říct o prodávaných pudinkových dezertech v kelímku…
|
koláž Blesk
Albert Jednoduše Pudink čokoládový
|
Michal Protivanský
Clever Dezert čokoládový
|
Michal Protivanský
Vítěz spotřebitelského testu: Ehrmann Grand Dessert Choc Noir
|
Michal Protivanský
Fine life Pudinkový dezert se šlehačkou čokoládový
|
Michal Protivanský
K-Classic Dessert Cocoa with cream topping
|
Michal Protivanský
Olma Pudingový dezert se šlehačkou Čokoládový
|
Michal Protivanský
Pilos Pudding with cream Chocolate Flavour
|
Michal Protivanský
Tesco Dezert s kakaovou příchutí se šlehačkou
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Pudinkový dezert se šlehačkou v lepší kvalitě vyjde dráž.
|
scom