Logo magazínu

Pudinkové dezerty z obchodů: Za kvalitu a chuť zaplatíte několikanásobně víc

1/30
Prohlédnout znovu

Pudinkové dezerty z obchodů: Za kvalitu a chuť zaplatíte několikanásobně víc

Že je pudink z mléka a šlehačka ze smetany, o tom není pochyb. To se ale nedá říct o prodávaných pudinkových dezertech v kelímku… | koláž Blesk
Albert Jednoduše Pudink čokoládový | Michal Protivanský
Clever Dezert čokoládový | Michal Protivanský
Vítěz spotřebitelského testu: Ehrmann Grand Dessert Choc Noir | Michal Protivanský
Fine life Pudinkový dezert se šlehačkou čokoládový | Michal Protivanský
K-Classic Dessert Cocoa with cream topping | Michal Protivanský
Olma Pudingový dezert se šlehačkou Čokoládový | Michal Protivanský
Pilos Pudding with cream Chocolate Flavour | Michal Protivanský
Tesco Dezert s kakaovou příchutí se šlehačkou | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) Praha, kteří posuzovali pudinkové dezerty v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Pudinkový dezert se šlehačkou v lepší kvalitě vyjde dráž. | scom

Detaily Dukova (†82) pohřbu: Katolická církev promluvila o písních, hostech i organizaci

Marek Ztracený (40) se plácl přes kapsu: Řadovka za desítky milionů!

Hrůza na slunném ostrově: Řidič vlétl do lidí! Mnoho zraněných

Velký čtenářský průzkum: Řekněte nám, co vás baví na Blesku!

Hejtmanka Vildumetzová „na životní křižovatce“: Konec kvůli krachu manželství?!

Kráska podstoupila 27 chirurgických zákroků a pak... Barbie (†31) zemřela po plastice!