Logo magazínu

Místo zdravé želatiny cukr! Co o »gumídcích« řekl ortoped?

1/28
Prohlédnout znovu

Místo zdravé želatiny cukr! Co o »gumídcích« řekl ortoped?

V jednom sáčku bonbonů je průměrně 12,5 kostek cukru, což je i pro dospělého víc než doporučené denní maximum. | archiv Blesku
Bobo Bears | Karel Kopáč
Haribo Goldbären želé medvídci | Karel Kopáč
Jojo Medvídci | Karel Kopáč
K-Classic Gummy Bears | Karel Kopáč
Kitbis Medvídci želé s ovocnými příchutěmi | Karel Kopáč
Pedro Medvídci želé | Karel Kopáč
Penny Jelly Bears | Karel Kopáč
Sugar Land Happy Bears | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Blesk otestoval oblíbené gumové medvídky. | scom
Blesk otestoval oblíbené gumové medvídky. | scom
Blesk otestoval oblíbené gumové medvídky. | scom
Podívejte se, kolik cukru obsahují jednotlivá balení gumových medvídků. | Infografika Blesk

Úroda bude nadprůměrná, experti ale chladí nadšení: Proč nám jídlo nezlevní?

Majetkové tajemství rozvodu fotbalového šutéra Milana Baroše s exmanželkou Terezou: Přišel o miliony i baráky

Nová železná opona?! Pobaltí staví obranný pás, u hranic s Ruskem budou minová pole i dračí zuby

Ocenění státní lesníci pojedou na výlet: raut a degustace vína za 110 tisíc!

Vila legendárního herce a skladatele je na prodej: Kus historie pořídíte „za hubičku“!

Lucie Vondráčková (45): Musela povinně na testy DNA!