Místo zdravé želatiny cukr! Co o »gumídcích« řekl ortoped?
1
/
28
Prohlédnout znovu
Místo zdravé želatiny cukr! Co o »gumídcích« řekl ortoped?
V jednom sáčku bonbonů je průměrně 12,5 kostek cukru, což je i pro dospělého víc než doporučené denní maximum.
|
archiv Blesku
Bobo Bears
|
Karel Kopáč
Haribo Goldbären želé medvídci
|
Karel Kopáč
Jojo Medvídci
|
Karel Kopáč
K-Classic Gummy Bears
|
Karel Kopáč
Kitbis Medvídci želé s ovocnými příchutěmi
|
Karel Kopáč
Pedro Medvídci želé
|
Karel Kopáč
Penny Jelly Bears
|
Karel Kopáč
Sugar Land Happy Bears
|
Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze.
|
Karel Kopáč
Blesk otestoval oblíbené gumové medvídky.
|
scom
Blesk otestoval oblíbené gumové medvídky.
|
scom
Blesk otestoval oblíbené gumové medvídky.
|
scom
Podívejte se, kolik cukru obsahují jednotlivá balení gumových medvídků.
|
Infografika Blesk
Úroda bude nadprůměrná, experti ale chladí nadšení: Proč nám jídlo nezlevní?
Majetkové tajemství rozvodu fotbalového šutéra Milana Baroše s exmanželkou Terezou: Přišel o miliony i baráky
Nová železná opona?! Pobaltí staví obranný pás, u hranic s Ruskem budou minová pole i dračí zuby
Ocenění státní lesníci pojedou na výlet: raut a degustace vína za 110 tisíc!
Vila legendárního herce a skladatele je na prodej: Kus historie pořídíte „za hubičku“!
Lucie Vondráčková (45): Musela povinně na testy DNA!