Logo magazínu

Místo zdravé želatiny cukr! Co o »gumídcích« řekl ortoped?

2/28
Prohlédnout znovu

Místo zdravé želatiny cukr! Co o »gumídcích« řekl ortoped?

V jednom sáčku bonbonů je průměrně 12,5 kostek cukru, což je i pro dospělého víc než doporučené denní maximum. | archiv Blesku
Bobo Bears | Karel Kopáč
Haribo Goldbären želé medvídci | Karel Kopáč
Jojo Medvídci | Karel Kopáč
K-Classic Gummy Bears | Karel Kopáč
Kitbis Medvídci želé s ovocnými příchutěmi | Karel Kopáč
Pedro Medvídci želé | Karel Kopáč
Penny Jelly Bears | Karel Kopáč
Sugar Land Happy Bears | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborní hodnotitelé z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. | Karel Kopáč
Blesk otestoval oblíbené gumové medvídky. | scom
Blesk otestoval oblíbené gumové medvídky. | scom
Blesk otestoval oblíbené gumové medvídky. | scom
Podívejte se, kolik cukru obsahují jednotlivá balení gumových medvídků. | Infografika Blesk

Vážná nemoc režiséra Jiřího Adamce (77): Po měsících dohadů… Smutné setkání s Bleskem!

Ministr Martin Dvořák: Autonehoda cestou z letiště! Má zlomenou hrudní kost

Policejní auto v Praze vrazilo do osobáku, dívka (†24) zemřela: Policistka míří před soud!

Biochemička o zrušení střídání času: Evropa k tomu časem dospěje. Který by měl platit?

Střelec ze Smržovky zemřel v nemocnici: Manfréd měl zabít dva lidi!

Matýsek (5) si chtěl hrát na schovku: Po čtyřhodinové pátrací akci ho našli na nečekaném místě