Logo magazínu

Pozor na játrové knedlíčky jako od »babičky«! Kdo do nich přidává i kůže?

1/23
Prohlédnout znovu

Pozor na játrové knedlíčky jako od »babičky«! Kdo do nich přidává i kůže?

Někteří výrobci do játrových knedlíčků přidávají zbytečná zahušťovadla nebo je promašťují sádlem. | Michal Protivanský
Merlin Knedlíčky játrové | Michal Protivanský
Fine Life Knedlíčky játrové | Michal Protivanský
Albert Játrové knedlíčky | Michal Protivanský
Bidfood Játrová zavářka | Michal Protivanský
Vodňanské kuře Babiččiny játrové knedlíčky | Michal Protivanský
Dobroty babičky Kláry Játrové knedlíčky | Michal Protivanský
Family Market Játrové knedlíčky | Michal Protivanský
Nowaco Knedlíčky játrové | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský

Dojemné zapíjení Jiřího Krampola (†87): Vémolův obřad, múza Bláhová i hvězda Kameňáku

Jansta obviněný v motolské kauze je na svobodě! Ludvík a Budinský ve vazbě zůstávají

Předseda asociace autoškol o chybějících komisařích: Stáří, vysoké nároky, málo peněz a nevděk. Co zachrání situaci?

Psychologické triky v restauracích: Jak jim nenaletět a zbytečně neutrácet?

Martin Krampol poprvé promluvil: Táto, krvácí mi srdce! Kdy za ním byl naposledy a co poznal?

Ostuda v Letňanech: Šílená matka na ledě!