Hrášek do bramborového salátu v testu Blesku: Co se opravdu skrývá v konzervě?
Zda je v konzervě hrášek či hrách je pro spotřebitele důležitá informace. I když jsou to v obou případech semena jedné rostliny, jde o dvě rozdílné kategorie potravin, které se liší stádiem zralosti.
|
Michal Protivanský
Bonduelle Hrášek v mírně slaném nálevu
|
Michal Protivanský
Freshona Hrášek
|
Michal Protivanský
Giana Hrášek ve sladkoslaném nálevu
|
Michal Protivanský
Globus Junge Erbsen Extra Fein
|
Michal Protivanský
Gustona Hrášek v mírně slaném nálevu
|
Michal Protivanský
K-Classic Junge Erbsen sehr fein
|
Michal Protivanský
My Price Green Peas Hrášek ve sladkoslaném nálevu
|
Michal Protivanský
Penny Green Peas very fine
|
Michal Protivanský
Viva Hrášek ve slaném nálevu
|
Michal Protivanský
Znojmia Hrášek
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský