Hovězí burgery výrobci »vylepšují«: Je libo maso s rybízem, třešněmi i řepou?
Láďa Grileman Hovězí dvouručák
|
Michal Protivanský
Řeznictví Globus Hovězí hamburger Globus
|
Michal Protivanský
Grill Party Hovězí burger
|
Michal Protivanský
Na gril Hamburger
|
Michal Protivanský
Kvalita od řezníků Cech Kozomín Hovězí hamburger
|
Michal Protivanský
Gril&Fun Hovězí burger s pepřem
|
Michal Protivanský
Nature`s Promise Bio Hovězí burger
|
Michal Protivanský
Tesco Grill Master Hovězí burger klasický
|
Michal Protivanský
Gurmet Hovězí burger
|
Michal Protivanský
Biopark Bio Hovězí burger s pepřem
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo burgery opečené v horkovzdušné troubě (20 minut při 180 °C) v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo burgery opečené v horkovzdušné troubě (20 minut při 180 °C) v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo burgery opečené v horkovzdušné troubě (20 minut při 180 °C) v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo burgery opečené v horkovzdušné troubě (20 minut při 180 °C) v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo burgery opečené v horkovzdušné troubě (20 minut při 180 °C) v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo burgery opečené v horkovzdušné troubě (20 minut při 180 °C) v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo burgery opečené v horkovzdušné troubě (20 minut při 180 °C) v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo burgery opečené v horkovzdušné troubě (20 minut při 180 °C) v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo burgery opečené v horkovzdušné troubě (20 minut při 180 °C) v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský