Logo magazínu

Hovězí burgery výrobci »vylepšují«: Je libo maso s rybízem, třešněmi i řepou?

1/19
Prohlédnout znovu

Hovězí burgery výrobci »vylepšují«: Je libo maso s rybízem, třešněmi i řepou?

Láďa Grileman Hovězí dvouručák | Michal Protivanský
Řeznictví Globus Hovězí hamburger Globus | Michal Protivanský
Grill Party Hovězí burger | Michal Protivanský
Na gril Hamburger | Michal Protivanský
Kvalita od řezníků Cech Kozomín Hovězí hamburger | Michal Protivanský
Gril&Fun Hovězí burger s pepřem | Michal Protivanský
Nature`s Promise Bio Hovězí burger | Michal Protivanský
Tesco Grill Master Hovězí burger klasický | Michal Protivanský
Gurmet Hovězí burger | Michal Protivanský
Biopark Bio Hovězí burger s pepřem | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo burgery opečené v horkovzdušné troubě (20 minut při 180 °C) v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo burgery opečené v horkovzdušné troubě (20 minut při 180 °C) v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo burgery opečené v horkovzdušné troubě (20 minut při 180 °C) v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo burgery opečené v horkovzdušné troubě (20 minut při 180 °C) v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo burgery opečené v horkovzdušné troubě (20 minut při 180 °C) v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo burgery opečené v horkovzdušné troubě (20 minut při 180 °C) v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo burgery opečené v horkovzdušné troubě (20 minut při 180 °C) v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo burgery opečené v horkovzdušné troubě (20 minut při 180 °C) v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo burgery opečené v horkovzdušné troubě (20 minut při 180 °C) v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský

Dopravní expert drsně o fantomovi v červené formuli: Je na čase to vozítko zabavit!

Tragická dohra kultovní Výměny manželek: Roman, který mačkal hada, je po smrti!

Čtyři mrtví po nehodě dvou aut na Trutnovsku: Další člověk je těžce raněný!

Blažkův útok z politického »záhrobí« na Decroix: Ubohost a munice pro nepřítele!

Šílená nehoda v Kojeticích: 11 zraněných po srážce aut a autobusu!

V Nepálu zapálili parlament i dům expremiéra: Jeho ženu upálili zaživa! Šílené protesty nekončí