Logo magazínu

Šéfkuchař smažil v testovaných tucích: Který páchne po technickém oleji? Jak správně na řízky?

4/5
Prohlédnout znovu

Šéfkuchař smažil v testovaných tucích: Který páchne po technickém oleji? Jak správně na řízky?

Nejdražší byl nejhorší. | Dan Černovský, archiv Blesku
Šéfkuchař restaurace Kolkovna Savarin Daniel Průša | Dan Černovský
Šéfkuchař restaurace Kolkovna Savarin Daniel Průša | Dan Černovský
Šéfkuchař restaurace Kolkovna Savarin Daniel Průša | Dan Černovský
Šéfkuchař restaurace Kolkovna Savarin Daniel Průša | Dan Černovský

Zádrhel po jednání s Motoristy: Babiš otáčí, nechce řešit jména. Čekat bude měsíc?

Krize manželství Belohorcové s Hájkem: Odchod z Tenerife?!

Maminka popálené Natálky: Emotivní reakce na Turkovu kauzu. „Zažili jsme si toho tak moc...“

Tragický incident v Lužné: Po potyčce zůstal jeden mrtvý, dva zranění

Poslední rozloučení s bráškou a rodiči: Při nehodě zemřelo šest lidí, přežil jen Filípek (7)

„Mám tě rád a modlím se za tebe.“ Politici píší Topolánkovi bojujícímu s rakovinou