Rostlinné tuky na smažení: Jsou zdravější než v „devadesátkách“! Ten nejdražší ale propadl
2
/
5
Prohlédnout znovu
Rostlinné tuky na smažení: Jsou zdravější než v „devadesátkách“! Ten nejdražší ale propadl
Specialista na potravinové tuky Jiří Brát
|
archiv Blesku
Na čem smažíte štědrovečerní večeři vy?
|
Dan Černovský, archiv Blesku
Rostlinný tuk v kostce
|
Dan Černovský, archiv Blesku
Po vzoru kultovního westernu rozdělila Americká kardiologická asociace (AHA) tuky do tří skupin:
|
archiv
Nejdražší z testovaných výrobků.
|
Dan Černovský, archiv Blesku
„Neštítí se ničeho.“ Opozice grilovala vládu, Fiala se bránil: „Nic nezametáme!
Zdravotní problémy Haliny Pawlowské: Ani krok bez přístroje s kyslíkem!
Velký souboj o šéfa či šéfku ČT je tu: Uspěje Chudárek, Šmuclerová, nebo někdo jiný?
Otřesný případ z Thomayerovy nemocnice u soudu: Zdravotní sestra vážně zranila novorozeně?!
Psycholog Vymětal k vraždícímu primáři: Nepochopitelné i pro lékaře a zdravotníky. Obětí je i rodina pachatele
Praneteř Jana Kubiše k výročí atentátu na Heydricha: Za rodinu bychom padli...ale za stát se nám nechce