Majolka na jazyku šéfkuchaře: Jsou zbytečně nakyslé
3
/
14
Prohlédnout znovu
Majolka na jazyku šéfkuchaře: Jsou zbytečně nakyslé
Daniel Průša, šéfkuchař v restauraci Hajnovka
|
archiv Blesku
Globus korrekt majonéza light
|
Martin Přibyl
Majonéza Varmuža
|
Martin Přibyl
Majonéza Spak
|
Martin Přibyl
Majonéza Hellmann's Light
|
Martin Přibyl
Boneco Majolka
|
Martin Přibyl
Zárubova majonéza
|
Martin Přibyl
Majonéza Poličanka
|
Martin Přibyl
Majonéza Albert Euro Shopper
|
Martin Přibyl
Boneco Majolka Exclusive
|
Martin Přibyl
Majonéza Hellmann's originál
|
Martin Přibyl
Majonéza Hellmann's Delikátní
|
Martin Přibyl
Majonéza Spak bez
|
Martin Přibyl
Testované majonézy jsme nechali ochutnat šéfkuchaře Daniela Průšu z pražské restaurace Hajnovka. A jeho verdikt?
|
Martin Přibyl
„Je to reputačně mrzuté.“ Eva Decroix používala neoprávněně titul Mgr., maže jej z dokumentů
Nedávné napětí mezi Haberou a Peštovou? Zpěvák promluvil o nedorozumění a krizi!
Český konzul v Chorvatsku: Pátrali po ztracené české turistce! Na co si dát pozor?
Letadlo Smartwings muselo nouzově přistát v Bratislavě: Otřesná komunikace a lži, zuří Češi
Mynářovi opět na dovolené: Alex, palmy, bazény i vzkaz! „Spolu už 12 let všemu zlému navzdory“
Majitelka cestovní agentury o sexuální turistice v Egyptě: Zajíčci s českými seniorkami za důchod!