Logo magazínu

Majolka na jazyku šéfkuchaře: Jsou zbytečně nakyslé

11/14
Prohlédnout znovu

Majolka na jazyku šéfkuchaře: Jsou zbytečně nakyslé

Daniel Průša, šéfkuchař v restauraci Hajnovka | archiv Blesku
Globus korrekt majonéza light | Martin Přibyl
Majonéza Varmuža | Martin Přibyl
Majonéza Spak | Martin Přibyl
Majonéza Hellmann's Light | Martin Přibyl
Boneco Majolka | Martin Přibyl
Zárubova majonéza | Martin Přibyl
Majonéza Poličanka | Martin Přibyl
Majonéza Albert Euro Shopper | Martin Přibyl
Boneco Majolka Exclusive | Martin Přibyl
Majonéza Hellmann's originál | Martin Přibyl
Majonéza Hellmann's Delikátní | Martin Přibyl
Majonéza Spak bez | Martin Přibyl
Testované majonézy jsme nechali ochutnat šéfkuchaře Daniela Průšu z pražské restaurace Hajnovka. A jeho verdikt? | Martin Přibyl

ONLINE: Uplakaní Slavíci vzpomínali na Aničku (†29): Nejtěžší zkouška pro bráchu Felixe!

Největší šok Slavíků: Poražený Ztracený! Kdo mu vyfoukl zlato?

Zázrak Blesku je zpět: 6 rodin, 6 příběhů a vaše štědrost! Pomáhejte s námi!

Svědci o neštěstí na hradecké ZŠ: Popálené děti a manévr u sprchy! Pomohl klient posilovny

Zemřel Jan Patočka, syn filozofa Patočky. Kvůli režimu pracoval jako dělník

Mareš za Hezuckým v nemocnici: Mlčeli jsme a přitulili se