Logo magazínu

Majolka na jazyku šéfkuchaře: Jsou zbytečně nakyslé

2/14
Prohlédnout znovu

Majolka na jazyku šéfkuchaře: Jsou zbytečně nakyslé

Daniel Průša, šéfkuchař v restauraci Hajnovka | archiv Blesku
Globus korrekt majonéza light | Martin Přibyl
Majonéza Varmuža | Martin Přibyl
Majonéza Spak | Martin Přibyl
Majonéza Hellmann's Light | Martin Přibyl
Boneco Majolka | Martin Přibyl
Zárubova majonéza | Martin Přibyl
Majonéza Poličanka | Martin Přibyl
Majonéza Albert Euro Shopper | Martin Přibyl
Boneco Majolka Exclusive | Martin Přibyl
Majonéza Hellmann's originál | Martin Přibyl
Majonéza Hellmann's Delikátní | Martin Přibyl
Majonéza Spak bez | Martin Přibyl
Testované majonézy jsme nechali ochutnat šéfkuchaře Daniela Průšu z pražské restaurace Hajnovka. A jeho verdikt? | Martin Přibyl

„Je to reputačně mrzuté.“ Eva Decroix používala neoprávněně titul Mgr., maže jej z dokumentů

Nedávné napětí mezi Haberou a Peštovou? Zpěvák promluvil o nedorozumění a krizi!

Český konzul v Chorvatsku: Pátrali po ztracené české turistce! Na co si dát pozor?

Letadlo Smartwings muselo nouzově přistát v Bratislavě: Otřesná komunikace a lži, zuří Češi

Mynářovi opět na dovolené: Alex, palmy, bazény i vzkaz! „Spolu už 12 let všemu zlému navzdory“

Majitelka cestovní agentury o sexuální turistice v Egyptě: Zajíčci s českými seniorkami za důchod!